Добре дошли в нашия магазин!

Категории

Възглавница със снимка

Възглавници със снимка и надпис. Двустранен печат

 

Филтри
«1»
Страница 1 от 1
«1»
Поръчай бързо и лесно възглавница  със снимка. Квадратна или възглавница сърце. ПЕЧАТАМЕ ДВУСТРАННО без бели полетаот край до край.
Изработка на  Цени от 20лв.
Изработка на едро с големи отстъпки.
 35х35см. Цена 29лв

 

Възглавница със снимка. Двустранен печат
При нас можете да поръчате:
 • Голяма възглавница 
 • С надпис
 • Декоративна с надписи
 • Персонализирани по ваш дизайн
 • Калъфка със снимка
 • Принт върху възглавница
 • Във формата на  сърце
 • С надпис за бебе
 • Бебешки възглавници с име
 • Бебешка възглавница визитка
 • Бебешка възглавница с надписи
 • Възглавница за свети валентин
 • Kоледна възглавница 
 • Възглавница за 8 март
 

Украсете спалнята си 
Персонализираните отпечатани калъфки / възглавници са чудесен начин да се наслаждаваш  на любима изображение. Чрез дизайн можем да изработим колаж и да се наслаждавате на любими дизайни в спалнята си. Ние ги изработваме  с печат  от ръб до ръб върху висококачествен плат и след което разкроени се шият по поръчка специялно за Вас. Ние не доставяме калъфките заедно с възглавница, така че това прави транспортирането лено и удобно до вашия адрес. Подходящи са за уникален подарък за роднини в чужбина, тъй като те са лесни за транспортиране и чрез тях можете да направите страхотна изненада.

Фото колаж калъфки
Един от най-популярните варианти за изработката на колаж,  изпращат се няколко изображения и ние ги отпечатваме върху техните калъфки. Това е идеална възможност за печат на 20 или повече  и заснемане на специално събитие, сватба, празник или история.  Имате възможности за различни оформления и стилове.

Печат и шиене на Персонализирани калъфки за възглавници
Ние печатаме със специален метод, при който мастилата проникват във влакната на текстила на персонализираните калъфки.

Грижи: Машинно пране при 30 ° С ОК. Принта е постоянен и ще издържи с години, и ние гарантираме за това в продължение на 2 години.

Какво казват нашите клиенти :

Елица
"Поръчах възглавницата за коледен подарък за любим човек. Бях избрала определени събития от годината, като чрез колаж всички от семейството са върху нея. Въпреки, че съм направила много персонални подаръци през изминалата година, това е първата ми поръчка за продукт със снимка и бях повече от доволна от резултатита. Печата е с перфектно качество и се получи наистина красива. .

Христина
Поръчката ми  пристигна днес, аз бях много щастлива! Плата може да се пере и снимката е отпечатана в тъканта, а цветовете са прекрасни. Използвах фотографии за декор, за да си направя две възглавници за леглото си, използвайки снимки на цветя. Една снимка е  от моята градина, а другата е от икебана, на която съм снимана по време на екскурзия в Лондон. И двете са отпечатани прекрасно. Благодаря ви Giftbg !!! Сега вече съм готова да избера и поръчам още продукти за моя декор.

Поръчах 2 от тези възглавници със снимка и двете семейството ги заобича! Те предадоха страхотен цвят и уют на нашата всекидневна. Чудесна идея за подарък!

Цветовете на снимките са прекрасни и съм много доволна от подаръка за нашите приятели!

Квадратна възглавница .
Обичам тази възглавница, оказа по-добра, отколкото мислех, че ще е.  Притеснен бях, че фотосите ще бъдат замъглени, но се оказа, че качеството е прекалено добро. Скоро очквайте нова поръчка!

 

Възглавницата със снимка е сред най-интересните персонализирани подаръци, които се предлагат в момента на пазара. Оригинални и удобни, красиви и стилни – те са идеалният подарък както за вас, така и за вашите близки и приятели. Те могат да бъдат използвани като декоративен елемент, принадлежност за спане или просто вещ, която ви изпълва с вдъхновение и положителни емоции.

В следващите редове ще разгледаме основните преимущества, които възглавниците със снимки предоставят на своите притежатели. Освен това ще ви дадем няколко добри причини да заложите именно  изработвката им от ГифтБГ.Ком.

Кои са преимуществата  като персонализиран подарък?

Възглавница със снимка 1
 

 

 

Преимущества като персонализиран подарък могат да се открият в множество различни аспекти. Започвайки от спомените и положителните емоции, които те носят, и стигайки до удобството им и възможността да бъдат комбинирани с други подобни подаръци. Нека да ви разкажем малко повече за тези преимущества:

1. Уникален подарък –  без никакво съмнение е уникален подарък, който не се вижда чак толкова често. В този смисъл, избирайки я за подарък, вие определено ще направите отлично впечатление на своя приятел или домакин и ще го накарате да се почувства наистина специален и уважаван. Възглавницата със снимка ще се открои пред други доста тривиални и изтъркани подаръци, като например дреха или парфюм.

2. Декоративен елемент –  може да послужи отлично като декоративен елемент във всяка една стая или помещение. Удачен вариант е например да я сложите на канапето във всекидневната, за да могат всички гости, които посрещате в дома си, да я видят и да й се насладят максимално.

3. Удобство и комфорт – освен че притежават декоративни функции обаче, повечето възглавници със снимки позволяват да се лежи върху тях. Ако изберете правилната възглавница със снимка, ще имате възможност да удовлетворите не само естетическите си изисквания, но и своята нужда от високи дози удобство и комфорт по време на обичайното излежаване пред телевизора например.

И още

4. Релакс и положителни емоции – действително може да подпомогне вашия пълноценен релакс, както и генерирането на положителни емоции в рамките на този релакс. Представете си ситуацията, в която вечер се прибирате вкъщи след изтощителен ден, изпълнен с множество професионални и лични проблеми и предизвикателства.

Какво по-хубаво от това точно в този момент да имате възможност да се излегнете удобно на канапето и да положите главата си върху възглавница със снимка на любимия човек? Подобна практика определено ще направи почивката ви много по-хубава и спокойна и ще ви зарежда с хубави спомени и положителни емоции винаги, когато имате нужда от тях.

5. Комбинация с други подаръци – възглавницата със снимка е възможно да се комбинира по идеален начин с различни други персонализирани подаръци. Така ще се получи подходящ комплект, с който да изненадате най-близките си хора. Сред персонализираните подаръци, удачни за съчетаване с възглавниците, са тениска, чаша или пъзел със снимка. Всички изброени дотук категории персонализирани подаръци могат да бъдат поръчани от специализираната платформа ГифтБГ.Ком.

На кого бихте могли да подарите ?

Възглавница със снимка - Подари на близък човек
 
Намери правилния подарък при нас
 

Подходящ подарък за хора от различни възрастови групи. В този смисъл, бихте могли да я подарите както на своя партньор, така и на родителите или наследниците си. Ето какво трябва да знаете за всеки от споменатите случаи на използване на възглавниците със снимки като персонализиран подарък:

- на партньора –  един страхотен избор за романтичен подарък при лични празници (напр. рождени дни или годишнини) и общоприети такива (Свети Валентин, Коледа и т.н.). Върху такава възглавница е възможно да се отпечата любима обща снимка на вас и половинката ви. Снимка, която посредством възглавницата може да се превърне в скъп спомен.

- на родителите – няма нищо по-хубаво за един родител от това да чувства, че порасналото му дете все още го обича и цени, както винаги. Можете да му покажете това чрез избирането на специален персонализиран подарък, като например възглавницата със снимка. Опциите за избор на снимка, която да бъде отпечатана върху тази възглавница, са редица. От изображения на двамата ви родители до такива, в които и вие сте до тях, давайки своя принос за пълната семейна идилия и приятно прекарване.

-на наследниците – що се отнася до децата, върху техните възглавници биха могли да се отпечатат множество подходящи снимки. Семейни снимки, изображения на различни места и пейзажи, както и на любими анимационни герои. Просто преценете кой от изброените варианти най-добре отговаря на емоциите, интересите и предпочитанията на вашия малчуган и поръчайте съответната възглавница.

Защо да поръчате  от ГифтБГ.Ком?

 
Печат на текстил чрез сублимация
 

Собствено производство – всички артикули, предлагани посредством платформата ГифтБГ.Ком, са наше собствено производство. В този смисъл ние носим пълната отговорност за тяхното качество и надеждност, и гарантирането на максимална добавена стойност за потребителя. Това е основната разлика между ГифтБГ.Ком и другите търговци на персонализирани подаръци, които в повечето случаи просто закупуват възглавниците със снимки и впоследствие ги препродават.

Богат опит - ГифтБГ.Ком има богат опит в производството както на персонализирани подаръци (вкл. възглавници със снимки), така и на разнообразни рекламни продукти. Благодарение на въпросния опит ние сме се научили да сме максимално гъвкави по отношение изискванията на клиента и да му предоставяме артикули, отговарящи по най-добрия начин на неговите вкусове и предпочитания.

Конкурентни цени - ГифтБГ.Ком ще ви предостави изключително конкурентни и изгодни за вас цени във връзка с артикулите от продуктова категория „Възглавници със снимки“. Фактът, че сами произвеждаме всички свои стоки и продукти, ни позволява напълно независимо да определяме и цените им. Цени, които сме съобразили изцяло с тенденциите на българския пазар и финансовите възможности на средностатистическия потребител.

Кратки срокове – ние от ГифтБГ.Ком сме максимално точни и коректни във връзка със спазването на крайните срокове А самите срокове са сравнително кратки. Стандартната поръчка при нас се изпълнява в рамките на до 5 работни дни. Ако пък искате още по-бързо да получите вашата възглавница със снимка, ви съветваме да заложите на опцията ни „Бърза или експресна поръчка“.

 

Персонализира калъфка

 

Възглавницата е неизменна част от спалния комплект. Без значение каква е на големина и цвят, всяка възглавница има и кълъфка. Ако не искате да обновите цялото си спално бельо, освен спален комплект с печат, ние предлагаме отделно персонализирани калъфки със снимка. Този уникален продукт е подходящ за подарък на хора, които обичат различното. На пръв поглед хората мислят, че това е просто калъфка и няма как да се подари например за рожден ден. Но всъщност това е един доста добър подарък, който със сигурност ще бъде използван от получателя си. Ако сте канени на сватба, защо подаръкът ви да не представлява персонализирана калъфка със снимка на младоженците или пък ваша обща снимка. Защо да не добавим и цитат или пожелание към снимката? Разбира се това няма да оскъпи цената на персонализираната калъфка. А може би искате да подарите калъфка на вашата половинка и докато четете това описание вече идеите за снимката върху калъфката се зараждат в главата ви. Ако пък сте хотелиер и искате калъфките в стаите на вашите гости да се отличават от тези на другите места, то защо не изберете персонализирана калъфка, на която вместо снимка може да бъде изписано името на вашите гости. Отпечатаната страна на персонализираната калъфка е от сатен, а другата - от памучен сатен. Така вашите гости или приятели ще заспиват на мекота с добавена щипка любов от ваша страна, защото точно вие сте се постарали да ги зарадвате, отделили сте време да изберете най-подходящия печат. Поводите със сигурност са много и ние ще оставим на вас да вземете решение относно това как да изглежда персонализираната калъфка и за кого ще бъде изработена. За повече информация ни потърсете на тел. 02/ 901 57 56 или ни изпратете имейл на info@giftbg.com

Кои са преимуществата на възглавниците  като персонализиран подарък
На кого бихте могли да я подарите 
Защо да поръчате  от ГифтБГ.Ком

 

Подходящ подарък по време на празниците Коледа и Св. Валентин. Ако не искате за поредна година да подарите плюшено мече на вашата приятелка, ами сте решили да заложите на нещо по-различно и да вложите своите чувства в подаръка, ние ви предлагаме възглавница сърце със снимка. Този миш жест със сигурност ще накара вашата половинка да остане без думи и дори сълзи да се появят по лицето й. Жените оценяват такива сантиментални подаръци. Не се колебайте да изберете ваша обща снимка от  лятото или пък първата ви обща такава. А за да направите подаръка още по-мил за нея или ако не можете да изберете само една снимка, ние с удоволствие ще отпечатаме няколко снимки върху възглавницата сърце, като за това няма да се налага да доплащате. Ако пък искате да подарите възглавница сърце с ваша снимка на своите деца за Коледа или за рожден ден, защо да не отпечатаме техните любими анимационни герои - Елза и Анна от "Замръзналото кралство" или всеки друг герой или принцеса от детско филмче. Ние с удоволствие ще отпечатаме избраното от вас върху възглавницата сърце със снимка по ваш избор и очакваме да пратите реакциите на децата/ приятелката ви когато видят този уникален персонализиран подарък. Можете да ни изпратите вашите поръчки на имейл info@giftbg.com

 

Наближават празниците, а това означава и подаръци за близките. Ако ви е писнало да подарявате обичайното като парфюм, плюшена играчка или някакъв вид козметика и искате да изненадате вашите близки с нещо по-нестандартно и уникално, ние ви предлагаме възглавница с ваша снимка. Възглавницата е с размер L 40х40 см, но предлагаме и други, по-малки размери. В едно малко пространство вие можете да поберете толкова много незабравими спомени, мигове, прекарани заедно и топли чувства. Възглавницата с ваша снимка ще бъде новата любима вещ на вашите близки и приятели, защото няма да е просто обикновен подарък, ами те ще оценят вашето отношение към случая, това че сте отнели време да подберете подходящата снимка, която ние ще отпечатаме върху възглавницата. Дали това ще е семейна снимка, снимка на вашето дете от първото му море, от първи клас, а защо не и колаж, само ни пратете избраните от вас снимки и ние ще се погрижим за останалото. Независимо от повода вашите близки ще останат доволни от вашия избор и всеки път, когато погледнат или се сетят за подаръка си, ще останат радостни и може би ще "откраднат" идеята ви и ще подарят същия подарък на някого. За повече информация ни се обадете на тел. 02/ 951 57 56 или изпратете вашите идеи на имейл info@giftbg.com

Виж още