Добре дошли в нашия магазин!

Категории

ЧАШИ СЪС СНИМКА

Филтри
«1 2 3 4»
Страница 1 от 4
«1 2 3 4»

Изработка на чаши със снимка по-поръчка. Печат върху чаши. Чаша с надписи

Печат върху чаши е идеалният промоционален продукт. С печат върху чаши може да се постави изображение на вашия бранд, лого или дизайн.


Нашия печат върху чаши Ви гарантира, че вашия корпоративен брандинг ще остане ярък в очите на хората на които ще предоставите рекламната си чаша. рекламните чаши са с по-голяма стойност поради ежедневното им приложение, и именно начин за насърчаване на вашия бизнес с пълния му потенциал. При това можете да имате доверие, че нашия печат върху чаши е напълно подходящи за миялна машина и микровълнова печка и безопасни при нормална употреба! Което гарантира дългосрчния ефект на всяка рекламна чаша.
Промоционалнич печат върху чаши е много практичен начини за насърчаване и гарантирано подчертава вашата марка с повтарящ се ефект. Вие ще видите рекламен печат вурху чаши и персонализирани чаши които се използват във всички домашни и работни среди и те могат да пътуват надлъж и нашир и да се виждат от всички видове потенциални клиенти в продължение на дълъг период от време, дори години. Печат върху чаши – магически  при които персонализацията магически ще се появи, когато гореща вода се постави вътре. Ние също имаме Печат върху чаши за пътуване които могат да бъдат брандирани.

Гарантирано най-добри цени за печат върху чаши.

Чрез печат върху чаши можете да придадете рекламно послание по един атрактивен и ефектен начин. Печат върху чаши за кафе. Печта вурху чаши за чай. Печат върху чаши за път. Печат върху магически чаши.

| чаши със снимки | чаши със снимка | чаша със снимка и надпис | чаши със снимка и надпис | магическа чаша със снимка | магическа чаша със снимки| чаша за кафе със снимка | чаши за кафе със снимка | магическа чаша със снимка и надпис| чаши за кафе със снимки | 
чаши със снимка цена | изработка на чаши със снимки | изработване на чаши със снимка | чаша със снимка цени | Чаши с надпис по поръчка

 

Чаши със снимка и надпис по поръчка

Изработка на чаши със снимка и надпис. Пълноцветен печат по поръчка, чаши със снимка , чаша с текст, чаша с послание, чаши с надписи, чаши с цветен печат, чаши с пълноцветен печат, чаша с пожелание , чаши с любимо мото, печат върху чаши в София и Стара Загора. Страхотен, уникален персонализиран подарък за всякакъв повод. Идеи за подарък с готови шаблони с чаши за рожден ден, идеи за подаръци чаши за свети валентин и др.Коледа , рожден ден, имен ден, юбилей.

 Чаша със снимка цена 17лв. Чаша със снимка в София и Стара Загора по поръчка. Изработваме чаша със снимка и доставяме за цяла България. Чаша със снимка Бургас, чаша със снимка Варна, чаша със снимка Пловдив.

Чаша с надпис цена  16лв.

Магическа чаша със снимка цена 20лв.

Персонализирана Чаша със снимки и текст
Нашите керамични чаши са направени, за да издържат с години, с яки страни и голяма дръжка. Всяка чаша със снимка е отпечатан с оригинален дизайн, който ще издържи дори в съдомиялна  машина. Добавяне на изображения и текст, които се увиват около ярко бяла чаша за забавление и персонално послание е един чудесен начин да изпиете сутрешната  си  чаша кафе или чай. Можете да поръчате единични бройки, или за цялото семейство или офис. С нашите фото чаши комплекти може да разчитате на отстъпка за количество. Изберете колко чаши бихте искали от 1, 2, 4, 6, 8 или 12 и ни пишете за да Ви предоставим специална отстъпка! 

Чаши с колаж от снимки
Ако Ви харесва идеята за отпечатване  на чаши с много снимки, ние ще изработим дизайн който ще изглежда страхотно. Колаж върху чаша един от най популярните ни и поръчвани продукти.

Персонализирани чаши за чай или кафе.
Независимо дали сте привърженици на чай или кафе, нашите печатни чаши са за вас! Нашите  чаши са изработени от здрава керамика  и ги прави подходящи за съдомиялна  машина.  Вземете вашите фото чаши с доставка до посочен от Вас адрес.  Нямаме минимални поръчки.

Чаши със снимка и надпис

 

Чашата несъмнено е вещ от ежедневието ни. Всеки човек има поне една такава у дома си. Ако сте решили да се спрете на чаша като подарък на Ваш близък, ние Ви предлагаме не просто обикновена чаша, която да бъде просто една от многото, ами такава, която да се превърне в единствената чаша за този човек. Ние Ви предлагаме чаши със снимка и/или надпис по Ваш избор - Вие избирате какво ще гласи надписа, шрифта и цвета. Вие ще подберете и снимката, която да краси чашата. Възможни са и комбинации от снимка и надпис. Например ако искате да подарите на Вашата съпруга чаша, дори и да е без повод, и сте решили снимката да е от сватбата ви, но искате да добавите и датата на този паметен момент, то само ни кажете Вашето желание и ние ще го реализираме. Чашата несъмнено ще зарадва този, на когото я подарите и ще се превърне в много скъп подарък. Ние ще изработим избраната от Вас чаша до 5 работни дни.

Чаша със снимка

Чашата със снимка е прекрасен сувенир и рекламен продукт, който може да послужи както в корпоративното, така и в личното пространство. На пазара се предлагат разнообразни типове чаши със снимки. От чаши със снимки на любими хора, животни и места до такива с имената или логата на определени фирми и корпоративни организации. В зависимост от конкретното предназначение на чашата, всеки един потребител има възможност да избере каква точно снимка да бъде отпечатана върху нея. По-надолу в текста ще разберете кои са основните преимущества на чашите със снимки като лична и корпоративна вещ и къде се използват най-често. В допълнение, ще ви споделим защо чашите със снимки, изработени от ГифтБГ.Ком, превъзхождат останалите такива на пазара.

Къде се използват най-често чашите със снимки?

Чаша със снимка - Прегледай и си избери

Както вече казахме, чашите със снимки представляват отличен избор както за дома, така и за офис атмосферата. Всичко зависи от техния стил, елементи и цялостна изработка. Ето с какви цели обикновено се използват чашите със снимки в личното и корпоративното пространство:
Лично пространство – чашите със снимки, предназначени за личното пространство, могат да притежават множество приложения. От една страна, те са изящен и стилен сувенир, който ще се впише перфектно в атмосферата на всяка стая или помещение. От друга, чашите със снимки е възможно да се превърнат в идеалния подарък за случаите, в които за първи път сте на гости в дадена къща или апартамент. И не на последно място, чашите с отпечатани върху тях снимки на любими хора, животни или места, ще бъдат източник на вдъхновение и приятни емоции за вас по всяко време.
Корпоративно пространство – не по-малко важни са и приложенията на чашите със снимки в офисите и бизнес сградите. Обикновено за такива пространства се използват чаши със снимки, които представляват част от същността, публичния образ или историята на съответната корпоративна организация. Подобни артикули внасят допълнителна доза стил и елегантност в офиса и определено ще ви представят по най-добрия начин при срещи с клиенти или бизнес партньори.

Чаши със снимки – основни ползи и преимущества

Независимо дали става въпрос за домашното или корпоративното пространство, чашите със снимки ще ви донесат редица ползи и преимущества. Започвайки от богатата и разнообразна гама, в която се предлагат на пазара, и стигайки до ниската им цена и възможността да бъдат комбинирани с редица артикули и принадлежности. В следващите редове ще научите малко повече за споменатите дотук предимства на чашите със снимки.
1. Чаши със снимки: видно място – чашите със снимки винаги могат да бъдат сложени на видно място, което ще им позволи да дадат най-голям принос към стила и естетическия вид на съответното помещение или пространство. В домашна атмосфера те са идеални за украса при посрещане на гости за обяд или вечеря. По отношение на корпоративното пространство пък е добра идея да бъдат поставени на масата, около която ще се събирате заедно със своите клиенти или бизнес партньори. И в двата случая чашите със снимки ще бъдат важен елемент от вашето добро представяне и предизвикването на положителни впечатления у околните.
2. Чаши със снимки: богата и разнообразна гама – действително гамата от чаши със снимки, която може да бъде намерена (или поръчана) на пазара е доста богата и разнообразна. Възможно е да си вземете чаши със снимки на невероятни места, пейзажи и природни гледки или пък да си поръчате такива с изображения на любими хора или животни. А когато става въпрос за корпоративни пространства, опция е изработването на чаши със снимки на логата или други важни за една фирма елементи.
3. Чаши със снимки: евтин вариант – чашите със снимки са сравнително евтин вариант, когато става въпрос за добавяне на украса или декорация в едно помещение и добро представяне пред гости, клиенти и бизнес партньори. От една страна, те ще ви спестят разходи, а от друга – ще се превърнат във важна и неизменна част от интериора на дома ви или от корпоративната култура и атмосфера във вашата организация.
4. Чаши със снимки: възможност за комбинации – при използването им като подарък, чашите със снимки биха могли да се комбинират с редица други подобни елементи. Сред въпросните елементи, които е възможно да поръчате заедно с чашите, са тениски, възглавници или дори пъзели със снимки. Така ще изградите един чудесен комплект, с който ще изненадате приятно и зарадвате любимите хора. Всички споменати дотук артикули могат да се поръчат от специализираната платформа за персонализирани подаръци и корпоративни рекламни продукти ГифтБГ.Ком.

Защо да поръчате чаши със снимки от ГифтБГ.Ком?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Чаша със снимка - Перфектният подарък

Ние от ГифтБГ.Ком имаме над 10-годишен опит в производството на чаши със снимки, както и различни други персонализирани подаръци и корпоративни рекламни продукти. През този период сме успели да усъвършенстваме цялостния процес по производство и доставка дотолкова, че да предоставим на своите клиенти предимства в множество аспекти. Ето кои са въпросните аспекти:
Качество – при нас определено ще намерите най-висококачествените чаши със снимки, налични на пазара. Както вече казахме, освен търговци, ние сме и производители на чашите със снимки и останалите налични в каталога ни типове продукти. В този смисъл носим пълната отговорност за качеството и надеждността на въпросните продукти. Екипът на ГифтБГ.Ком непрекъснато инвестира в производствените си технологии, за да отговори по най-добрия начин на новите стандарти на пазара и изменящите се изисквания на потребителите.
Цена – по отношение на цената на чашите със снимки също имаме какво да ви предложим. Собственото производство ни позволява сами да определяме цените на чашите със снимки и всички други артикули. При въпросното определяне на цените се съобразяваме както с тенденциите на българския пазар, така и с финансовите възможности на местния бизнес и потребители. Залагайки на ГифтБГ.Ком, ще получите чаши със снимки на изключително конкурентни и изгодни за вас цени.
Срокове – и съвсем не на последно място, ние от ГифтБГ.Ком сме напълно точни и коректни във връзка със спазването на предварително поетите срокове за изпълнение на дадена поръчка. Стандартните поръчки при нас се приключват в рамките на до 5 работни дни. Ако пък искате да получите своите чаши със снимки в по-кратки срокове, можете да използвате опциите ни за бързи или експресни поръчки. Повече информация за тези типове поръчки ще откриете тук .

Къде се използват най-често чашите със снимки
Чаши със снимки – основни ползи и преимущества
Защо да поръчате чаши със снимки от ГифтБГ.Ком

 

ЧАША С НАДПИС

http://www.giftbg.com/chasha-s-nadpis

 

Персонализирайте и подарете лична чаша с надпис по ваш избор. Ние можем да направим от обикновената чаша един наистина специален и оригинален подарък, който освен да радва може и впечатлява. В същото време този подарък може да се окаже доста практичен и използваем.

Ако не знаете какво да гласи надписа, ние ще ви предложим няколко варианта. Ако е за подарък на някой близък, то можете да изберете надписа да бъде любим цитат на получателя или пък неговото име. Също така можете да изкажете благодарност на човека или с лично послание  да му покажете, че го цените. Ако пък искате да подарите чаша с надпис на колегата за Коледа, Великден или друг празник, то комбинирайте името на получателя със закачлив текст или хитроумно послание. Ние можем да отпечатаме върху чашата и логото на фирмата или мотото, ако има такова. Вариантите са многобройни. Сигурни сме, че можете да се справите много добре при избора на дизайна. Намерете повод да подарите чаша с надпис, а ние ще се погрижим за останалото.

Размери на чашата с надпис: височина 10 см и вместимост 330 мл.

 

ЧАША СЪС СНИМКА

 

Когато сутрин пием кафе или чай, обикновено избираме любимата си чаша. Може би искате да подарите нещо лично на ваш близък, който обича да пие кафе. А защо да не е чаша със снимка? Така всеки път, когато отпива от чая или кафето си, вашият близък ще се сеща за вас. Независимо за кого е, получателят ще се зарадва на този практичен, а същевременно и личен подарък, тъй като не сте отбили номера просто да купите дадена вещ, ами от един обикновен ежедневен предмет като чашата, сте направили нещо, което ще носи радост и ще се използва ежедневно от получателя. Каква ще бъде снимката, разбира се, определяте вие. Ако искате да подарите чаша със снимка на вашия любим, възможни варианти са снимката да е на любимия му футболен отбор или определена марка кола. Ако пък чашата със снимка ще е следващия подарък за вашата приятелка, ваша обща снимка или картинка с цветя и сърца, а защо не и с дадено послание, със сигурност ще я накара да се усмихне и сутрин да се наслаждава докато отпива от кафето си. Това са само няколко варианти, които ние ви предлагаме, ако не знаете какво точно искате да е съдържанието на снимката. А ако вече идеята се е зародила в главата ви, свържете се с нас и ние ще отпечатаме за вас снимка върху чаша. Ако пък искате да подарите чаша със снимка с логото на фирмата на колегите си за предстояща годишнина на компанията или даден празник, то ние ще се погрижим и за това. Чашата със снимка е от порцелан, но снимката прибавя много повече стойност и сантименталност, защото това говори, че вие познавате човека отсреща и че сте помислили, когато сте направили своя избор за подарък.

 

Бяла рекламна чаша

 

Това е един продукт на ежедневието, който винаги намира приложение. Ако не използвате чашата за пиене, то можете да поставите в нея химикалки, моливи и др. Ако желаете да закупите чаши с логото на фирмата за вашия офис

 

Чаша Двойна със снимка

 

Мечтаете си как през уикенда Вие и Вашата половинка се наслаждавате един на друг докато пиете кафе или чай? А защо да нямате еднакви чаши, които се допълват (както вас)? Нашето предложение е чаша двойна със снимка. Това е един невероятен персонализиран подарък. Двойната чаша се допълва, а снимката върху чашите ви сближава още повече. Този подарък е чудесен за празника на влюбените, защото снимката върху чашата я прави сантиментален подарък. Също така и формата символизира две половинки, които си пасват идеално. Чаша двойна със снимка- това ще бъдат единствените чаши отсега нататък, в които ще пиете вашето кафе. Те създават уют, чувство за близост и топлото кафе става още по-топло благодарение на снимката. Изберете вашия фаворит от албума с общи снимки и ние ще го отпечатаме върху чашата. Чаша двойна със снимка е един чудесен подарък, който ще показва любовта ви един към друг. Очакваме Вашите предложения и ако имате някакви въпроси относно чашата, не се колебайте да ни ги зададете на тел. 02/ 951 57 56 или ни ги изпратете на email info@giftbg.com

 

Чаши със снимка и надпис

 

Чашата несъмнено е вещ от ежедневието ни. Всеки човек има поне една такава у дома си. Ако сте решили да се спрете на чаша като подарък на Ваш близък, ние Ви предлагаме не просто обикновена чаша, която да бъде просто една от многото, ами такава, която да се превърне в единствената чаша за този човек. Ние Ви предлагаме чаши със снимка и/или надпис по Ваш избор - Вие избирате какво ще гласи надписа, шрифта и цвета. Вие ще подберете и снимката, която да краси чашата. Възможни са и комбинации от снимка и надпис. Например ако искате да подарите на Вашата съпруга чаша, дори и да е без повод, и сте решили снимката да е от сватбата ви, но искате да добавите и датата на този паметен момент, то само ни кажете Вашето желание и ние ще го реализираме. Чашата несъмнено ще зарадва този, на когото я подарите и ще се превърне в много скъп подарък. Ние ще изработим избраната от Вас чаша до 5 работни дни.

 

Червена магическа чаша със снимка

 

Друг вид нестандартен подарък - това е магическа чаша със снимка. Къде се крие магията? В това, че когато напълните чашата с топла течност, сякаш завеса се вдига и чашата става с различен цвят и логото/снимката върху нея излизат наяве. Магическата чаша много ще зарадва Вашето дете и със сигурност първия път, когато я използва, ще остане зашеметено, особено ако мисли, че това е просто обикновена чаша. И ако любимия му цвят е червен, то червена магическа чаша със снимка е идеалния подарък за рожден ден, Коледа или дори и без специален повод. Ако магическата чаша със снимка е за момиче, нашите предложения са снимката да е на някоя Дисни принцеса или пък на любимата певица на Вашето съкровище. Ако пък магическата чаша ще бъде подарък за Вашия син- защо да не поставим снимка на любим анимационен герой или на фаворита му сред футболистите? Разбира се Вие определяте съдържанието на снимката, но дори и да не се сещате за нищо, ние ще Ви помогнем с нашите предложения. Червена магическа чаша със снимка ще се превърне в новата любима чаша на Вашето дете и то повече няма да посегне към друга чаша. Изпратете ни Вашите идеи в полето горе или на email info@giftbg.com и ние ще ги отпечатаме върху магическата чаша.

Виж още