Добре дошли в нашия магазин!

Категории

Рекламни чаши

Филтри
«1»
Страница 1 от 1
«1»

Рекламни чаши. Пълноцветен печат.

Рекламни чаши са идеалният промоционален продукт с отпечатано от нас пълноцветено изображение на вашия бранд, лого или дизайн.
Нашия печат Ви гарантира, че вашия корпоративен брандинг ще остане ярък в очите на хората на които ще предоставите рекламната си чаша. рекламните чаши са с по-голяма стойност поради ежедневното им приложение, и именно начин за насърчаване на вашия бизнес с пълния му потенциал. При това можете да имате доверие, че нашите рекламн чаши са напълно подходящи за миялна машина и микровълнова печка и безопасни при нормална употреба! Което гарантира дългосрчния ефект на всяка рекламна чаша.

 

Рекламни чаши. изработка по-поръчка с пълноцветен печат.


Промоционалните чаши са много практичен начини за насърчаване и гарантирано подчертава вашата марка с повтарящ се ефект. Вие ще видите рекламни и персонализирани чаши които се използват във всички домашни и работни среди и те могат да пътуват надлъж и нашир и да се виждат от всички видове потенциални клиенти в продължение на дълъг период от време, дори години. Магическа рекламна чаша при която персонализацията магически ще се появи, когато гореща вода се постави вътре. Ние също имаме Промоционални чаши за пътуване които могат да бъдат брандирани.

 

Печат върху чаши рекламни е идеалният промоционален продукт. С печат върху чаши може да се постави изображение на вашия бранд, лого или дизайн.

 

Рекламни чаши

Рекламните чаши са още една продуктова категория от секцията „Корпоративни промоционални продукти“, която се предлага в специализираната платформа ГифтБГ.Ком. Можем да кажем, че рекламните чаши представят по идеален начин всяка една фирма пред нейните служители, клиенти и бизнес партньори. Възможно е да бъдат използвани както по време на бизнес срещи и различни корпоративни събития, така и в ежедневния живот в офиса. В следващите редове ще изведем основните преимущества на рекламните чаши като корпоративен промоционален продукт. В допълнение, ще разберете кои фактори правят рекламните чаши, изработвани от ГифтБГ.Ком, по-добър избор в сравнение с останалите такива на пазара.

 

Рекламна фенска чаша на левски. Изработка по поръчка с печат на лого, дизайн, текст

 

 

Кои са основните преимущества на рекламните чаши?

Рекламни чаши - Поръчай сега!

Преимущества от използването на рекламните чаши като корпоративен промоционален продукт могат да се намерят в множество разнообразни аспекти. Започвайки от възможността винаги да бъдат поставяни на централно и видно място, и стигайки до сравнително ниските разходи, които ще ви костват. Ето малко повече за всяко едно от споменатите преимущества на рекламните чаши:
1. Рекламни чаши: изложение на видно място – когато поръчвате даден промоционален продукт, го правите с надеждата, че аудиторията, към която сте се насочили, действително ще го забележи, нали така? Е, с рекламните чаши несъмнено ще постигнете тази цел. Независимо дали сте в офиса, на някакво корпоративно или друго събитие, винаги има възможност рекламните чаши да бъдат поставени на видно място. Място, на което те ще бъдат забелязани от максимално голям брой потребители и ще представят фирмата ви по най-добрия начин.
2. Рекламни чаши: проявяване на гъвкавост – при рекламните чаши може да се прояви значителна гъвкавост по отношение на дизайна и обвързването му с целите, които бихте искали да постигнете. Възможно е върху рекламните чаши да се добавят не само името и логото на фирмата, но и други елементи, свързани с нейния образ и история, предлагани продукти и услуги. Така ще се реализира по-голям ефект, а желаното послание ще бъде предадено на реципиентите.
3. Рекламни чаши: сравнително евтина опция – когато става въпрос за корпоративни промоционални продукти, рекламните чаши безспорно са сред сравнително евтините опции. Благодарение на тях ще успеете да спестите известно количество разходи и същевременно да направите отлично представяне на корпоративната организация, култура и атмосфера.
4. Рекламни чаши: демонстриране на стил и престиж – широко известно е схващането, че големите и престижни корпоративни организации разполагат с множество артикули, на които е отпечатано тяхното име и лого – рекламни чаши, химикалки, значки и т.н. В този смисъл, включването на рекламни чаши в определени бизнес срещи или корпоративни събития несъмнено ще бъде признак за стил и елегантност, добър вкус и просперитет на организацията.

Поводи за използване на рекламните чаши

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Рекламните чаши могат да бъдат употребени по редица официални и не толкова официални поводи. Вижте точно за какъв тип поводи става въпрос:
- бизнес срещи – рекламните чаши са особено подходящи за използване по време на най-различни бизнес срещи. Възможно е дори те да бъдат сложени на самата маса, около която вие и вашите бизнес партньори или клиенти ще седнете. Така отсрещната страна ще забележи веднага рекламните чаши и ще остане с много приятно впечатление от внедрената в организацията корпоративна култура и атмосфера.
- корпоративни събития – под „корпоративни събития“ имаме предвид най-различни изложения, конференции, промоции и други събития от подобен тип. В зависимост от начина, по който е организирано конкретното събитие, могат да се намерят подходящи места за разположението на рекламните чаши. От значение е въпросните места да са сравнително централни в залата или пространството и изглед към тях да има от всички страни. Все пак, подобни корпоративни събития са отлична възможност да представите пред избрана публика голяма част от своята корпоративна култура и ценности, както и предлагани продукти и услуги.
- офис ежедневие – както вече казахме, рекламните чаши е възможно да бъдат използвани и без наличието на някакъв специален повод или корпоративно събитие. В офисите на редица фирми се намират рекламни чаши, разположени по бюрата на служителите, в конферентните зали, местата за отдих и т.н. Подобни елементи са част от корпоративната култура и служат за сплотяване на служителите и създаване на чувство за принадлежност към нещо голямо и важно.

 

Изработка на рекламни чаши по поръчка

Защо да си поръчате рекламни чаши от ГифтБГ.Ком?

ГифтБГ.Ком е специализирана платформа за създаване на персонализирани подаръци и корпоративни промоционални продукти (вкл. рекламни чаши). С повече от 10-годишен опит в производството на подобни продукти, ние можем да ви предоставим преимущества в редица аспекти. По-надолу ще видите точно за кои аспекти говорим.
Качество – високото качество е запазена марка на рекламните чаши и всички други артикули, предлагани в ГифтБГ.Ком. Тъй като сами произвеждаме цялата си продукция, ние носим пълната отговорност за нейното качество, надеждност и устойчивост във времето. Това е и основната разлика между нас и други търговци на пазара, които обикновено просто закупуват рекламните чаши от различни производители и впоследствие ги препродават.
Гъвкавост - богатият опит в производството на рекламни чаши ни е научил, че трябва да сме максимално гъвкави по отношение нуждите и изискванията на клиента. Така че при свързване с нас имате възможност да ни обясните точно какъв тип рекламна чаша ви трябва, за какви поводи или събития ще я използвате и кои са набелязаните цели за постигане. Впоследствие ние ще ви предложим най-оптималните варианти за дизайн на рекламната чаша и елементи, които биха могли да бъдат разположени по нея.
Цена - в ГифтБГ.Ком ще откриете изключително конкурентни и изгодни за вас цени на артикулите от категория „Рекламни чаши“. Фактът, че рекламните чаши са наше производство, ни позволява напълно независимо и самостоятелно да определяме цените им. Цени, които са съобразени с тенденциите на родния пазар, както и с финансовите възможности на българския бизнес.
Срокове - можете да бъдете абсолютно сигурни, че ние от ГифтБГ.Ком ще сме максимално точни и коректни по отношение спазване на крайните срокове за направената от вас поръчка. Стандартните срокове за изпълнение на поръчка са в рамките на до 5 работни дни. Предвидили сме обаче и варианти за фирмите, които се нуждаят спешно от рекламните чаши поради наближаващо корпоративно събитие. Те могат да се възползват от опциите ни за бърза или експресна поръчка и да си гарантират получаването на рекламните чаши в невероятно кратки срокове.

Пълноцветен печат рекламни чаши

Рекламната чаша за кафе/чай е един много практичен начин да представите Вашия продукт. Рекламната чаша има предимство пред някои други стоки, върху които можете да отпечатате Вашата марка/лого (като например ключодържатели, пепелници, химикалки), защото е по-голяма по обем. Ние печатаме върху цялата външна част на чашата. Ако желаете Вашата марка/лого или нов продукт да се запамети в съзнанието на клиентите Ви и да го запомнят още от първия път, предлагаме Ви червеното да присъства като част от печата върху чашата. Червеният цвят винаги се запомня. Но ако сте решили рекламата чаша за кафе/чай да е в по-топъл цвят или такъв, който да е в тон с цветовете на Вашето лого, ние Ви предлагаме богата цветова гама, от която да подберете най-подходящия за Вас цвят. Нямаме изискване за минимално количество. Изпратете ни Вашите идеи на info@giftbg.com или ни се обадете на 02/9515756 за повече информация.

 

 

Чаша брандирана с лого и надпис

Печат върху чаши с Вашето лого или снимка на новия Ви продукт. Порцелановата чаша за кафе/чай са чудесен начин да рекламирате своята фирма. Рекламната чаша ще позволи на клиентите Ви лесно да запомнят името/логото на фирмата Ви. Ние от giftbg.com нямаме изисквания за минимално количество. Разбира се Вие избирате надписа и цвета на чашата. Ако нямате идеи какво да съдържа надписа върху рекламната чаша или как да съчетаете логото и цвета, ние ще Ви помогнем при избора. За повече информация, моля обадете се на 02/9515756 или ни изпратете имейл на info@giftbg.com

 

Рекламна чаша с лого 

Рекламната чаша е широко разпространен метод за представяне на нов продукт или на дадена фирма. Ако наскоро сте изобретили нещо ново и желаете Вашите клиенти да се запознаят с продукта Ви, ние Ви предлагаме рекламна чаша за кафе/чай. Печатаме върху цялата външна повърхност на порцелановата чаша, като е възможно съчетание на името/логото на фирмата с продукта по желание на клиента. Надписването на чаши става се извършва с прецизност от нашия екип. Вие избирате съдържанието, шрифта и цвета. Ние можем да Ви помогнем за външния вид ако не сте сигурни къде да бъдат поставени името/логото и изображението на Вашия продукт. Нямаме изисквания за минимално количество. За повече информация, моля обадете се на 02/9515756 или ни изпратете имейл на info@giftg.com

 

 

 

36 бр. Бяла класическа чаша с пълноцветен печат

 

Предлагаме Ви комплект от 36 бели порцеланови чаши, на които да поставим Вашия нов продукт и/или лого на фирмата, ако сте решили да рекламирате новото си предложение на Вашите клиенти. Рекламната чаша за кафе/чай е класически начин да предоставите информация и да промотирате Вашия продукт на Вашите клиенти. Вие определяте надписа върху чашите, като разбира се ние ще Ви помогнем с някои идеи ако не все още не сте измислили какво точно да бъде изобразено върху порцелановата чаша. Комплектът от 36 чаши с пълноцветен печат е също подходящ и за дома. Ако сте решили да подарите чаши за Коледа на Вашите близки или пък да направите подарък за Вашето семейство, добавяйки надпис и/или изображение по Ваш избор, ще направите този подарък още по-личен и скъп. Със сигурност получателите ще го използват по предназначение с удоволствие. Независимо от повода, чашите са един чудесен практичен подарък, който със сигурност ще се използва ако не всеки ден, то често. Ако имате въпроси относно чашите, моля обадете се на 02/9515756 или ни изпратете email на info@giftbg.com

 

 

Кои са основните преимущества на рекламните чаши
Поводи за използване на рекламните чаши
Защо да си поръчате рекламни чаши от ГифтБГ.Ком

Виж още