Добре дошли в нашия магазин!

Категории

СПАЛНИ КОМПЛЕКТИ

Спално бельо, чаршаф, плик и калъфка със снимка.

Филтри
«1»
Страница 1 от 1
«1»

Спално бельо, чаршаф, плик, калъфка със снимка.

Ние можем да отпечатаме вашата идея, снимка или дизайн върху чаршаф, плик, калъфка, възглавница или шалте. Създайте свой собствен спален комплект с перфектно качество на печат. Проектиране и създаване на един вдъхновяващ спомен за вашия дом. Нашите Персонализирани спални комплекти са красиво отпечатани на висококачествени материали.

Ние печатаме и шием вашето спално бельо, завивки и калъфки за възглавници. Създаваме по поръчка фото колаж от вашите снимки. Поръчайте повече от един комплект със специални отстъпки. Попитайте какви. Персонализирани печатни пухени завивки. Тук  можете да намерите Персонализирани калъфки Персонализирани спални комплекти.  Печат на своя собствена снимка върху плик , калъфка или шалте.

 Отпечатайте своя собствена идея, което най-вероятно ще бъде най-големият личен печат на изображения във вашия дом. Фантастично качество на печат, проектирани и ръчно изработени от нас в България, София. Направете своя собствена снимка за вашите завивки. Не е задължително да печатаме само снимка, може да бъде всяко изображение или текст който Ви харесва или колаж от изображения.

 * Моля, имайте предвид, че ширината на печата и на материалите е 1.50м . При двоен комлект е необходимо да има шевове. Ние ще се постараем шевът да не пречи на графичната композиция, а понякога това означава, че ще има два шева за запазване на основните характеристики.

 

Спален комплект (частичен печат)

http://www.giftbg.com/spalen_komplekt_s_chastichen_pechat

 

Сред многобройните ни предложения за нетипични и уникални подаръци попада и спален комплект с частичен печат. Ако желаете да подновите спалното си бельо с ново, което да не е просто цветно, но и да има нещо, което да ви накара всяка вечер да заспивате с усмивка на лицето, спален комплект с частичен печат е нашето предложение. Печатът върху спалния комплект може да бъде на всякаква тематика. Ако сте дизайнер и желаете нещо нестандартно, то можете да заложите на спален комплект с екстравагантни мотиви. Ако пък искате да изненадате Вашата половинка с практичен подарък като спален комплект, но искате да го направите сантиментален, то можете да изберете семейна снимка от последната ваканция като декорация към спалния комплект. Снимката ще бъде отпечатана с висока резолюция. Може би искате да подарите спален комплект с частичен печат с лика на любимия анимационен герой на вашето дете за Коледа, рожден ден или по случай първия учебен ден? Само трябва да ни кажете вашето желание, а ние ще се погрижим да го осъществим.

Виж още