Добре дошли в нашия магазин!

Категории

Рекламни тениски

Рекламни тениски

Филтри
«1»
Страница 1 от 1
«1»

GiftBG.com изработва рекламни тениски с пълноцветен печат. Разообразие от технологии с които разполагаме ще спомогне за правилния избор с цел постигане на най-добрите условия като цени и материи. 

 

Печат на тениски чрез принтер за директен печат върху тъмен и светъл текстил Epson SureColor F2000 . Тениски-екипи-якета Качество, производителност и надеждност  GiftBg.com добави към своята линия текстилни принтери своя първи DTG (direct-to-garment, принтер за директен печат върху текстил и готови текстилни изделия) принтер SureColor SC-F2000 с който вече ние разполагаме и можем да отпечатаме върху тениска всеки ваш дизайн.  Epson SureColor SC-F2000 е със сериозни предимства.

Можем да печата на материали до 25 мм дебелина; TFP печатаща глава; мастила UltraChrome DG (CMYK + White); възможност за печат на ярки и наситени цветове и плътен бял печат върху тъмен текстил и наситено и плътно черно върху светъл текстил; сертификация Oeko-Tex Standard 100.

 

Дигитален печат на тениска с DTG печат:

Директното отпечатване на облекла или отпечатването на тениска с директен цифров печат DTG, е най подходящия за отпечатване на цветни изображения върху дрехите. Печатът DTG може да се използва както за светли, така и за тъмни дрехи. Използвайки най-новите технологии за печат и най-висококачествените машини DTG, ние в GiftBG.com можем да отпечатаме цветни изображения върху широк спектър от тениски, поло ризи, качулки и други видове облекла.

Използва за печат на тениска чрез DTG:

За разлика от сито печата, който обикновенно е висока цена за настройка, Direct to Garment (или DTG печат) е идеален за кратки серии и единични бройки на пълноцветен печат върху широк спектър от дрехи. Услугите за DTG на GiftBG.com произвеждат висококачествено отпечатано на облекло в рамките на няколко часа след получаване на завършената поръчка, което го прави идеална техника за печат за модни, промоционални дрехи и спортни екипи.

Печат на тениски чрез DTF трансферен печат

Рекламни тениски чрез дигитален печат

 

Какви са предимствата, на дигиталния  печат който Giftbg.com предлага:

1. Най-лесният начин за да получиете желания печат върху готово изделие. Конвенционалните методи разбираемо изискват големи количества. Giftbg.com позволява да отпечатате малки серии много по-ефективно.

2. Печат върху текстил от Giftbg.com ви осигорява устойчивост на цвета.

3. Дигиталния печат върху текстил намалява риска при инвестиции! Дава възможност за по-малки инвестиции, за да се получи един краен продукт на пазара.

4. Няма ограничение за броя на цветове или размер на повторение.

5. Ние отпечатваме фотореалистични изображения върху плата.

6. Идеален за къси серии, проектирани щампи, персонализирани щампи, при това уникални и единствени по рода!

7. Чрез Giftbg.com може да постигнете отпечатъци, които не са възможни с конвенционалния метод.

8. Ниски такси за подготовка.

9. Без изискване за минимални количества.

10. Кратки срокове за изпълнение на поръчките.

11. Може да отпечата цветни изображения на широка гама дрехи

12. Можем да отпечатаме изделия в рамките на няколко часа след получаване на поръчката

13. Можем да печатаме както за светли, така и за тъмни материи

14. Перфектен за модни, промоционални тениски и спортни екипи.
 

Рекламни тениски

Рекламните тениски са средство, към което все повече корпоративни и обществени организации се ориентират напоследък. И това не е никак изненадващо. Рекламните тениски, на които са отпечатани различни надписи и изображения, представляват идеалният инструмент за достигане до максимално широк кръг хора и оказване на желания ефект върху мислите и съзнанието им. В следващите редове ще научите малко повече за това кои са основните цели на рекламните тениски и по какви поводи се използват обикновено. В допълнение, ще ви представим всички ползи и преимущества на рекламните тениски, изработени от екипа на ГифтБГ.Ком.

За какви събития се използват рекламните тениски?

Рекламни тениски - Богат избор

Рекламните тениски биха могли да бъдат част от множество както корпоративни, така и обществени събития. В това число отбелязване на определени празници или годишнини, промоции на продукти или услуги, изборни кампании или събития, свързани със значими обществени каузи. Ето малко повече информация за използването на рекламните тениски във всеки един от споменатите случаи:
- специални корпоративни поводи – в живота на всяка една фирма или корпорация има важни дати, които е препоръчително да се отбележат по някакъв начин. Сред тях са например датата на създаване на фирмата, на стъпването й в конкретната държава, на основаването на определена марка или продуктова линия и т.н. Отбелязването на въпросните дати е начин не само да покажете уважение и привързаност към собствената си корпоративна организация, но и да я популяризирате още повече. И рекламните тениски ще ви свършат отлична работа в това отношение. Независимо какъв точно е конкретният повод, погрижете се върху рекламните тениски да са изобразени името и логото на фирмата, както и други елементи, които бихте искали да останат в съзнанието на потребителите.
- промоции на продукти и услуги – рекламните тениски са подходящо средство и в случаите, когато се осъществява представяне или промоция на нов продукт или услуга. Те ще направят съответното събитие още по-уникално и запомнящо се за всички настоящи и потенциални клиенти. При подобни промоции е хубаво освен името или логото на фирмата, на рекламната тениска по някакъв начин да бъде упоменато за какъв продукт или услуга става въпрос.
- избори и политически кампании – рекламните тениски също така са доста често използвани по време на избори и политически кампании. Те представляват умел метод за достигане до по-широка аудитория, както и за обозначаване на лоялните привърженици и фенове на съответната политическа партия или организация. Едва ли могат да се посочат какъвто и да било тип избори (парламентарни, местни и т.н.), на които рекламните тениски да не са влизали в ролята на основни елементи в кампаниите на политическите партии.
- референдуми и обществени каузи – рекламните тениски влизат в употреба не само по време на избори, но и при референдуми и множество обществени допитвания по важни въпроси. В допълнение, рекламните тениски могат да бъдат използвани от неправителствени организации с цел привличане вниманието на институциите и обществото към определени каузи – подобряване на инфраструктурата в конкретен квартал, възстановяване на историческа или културна забележителност, опазване на околната среда и т.н.

Кои са основните цели, постигани посредством рекламни тениски ?

Рекламните тениски могат да ви послужат за постигането на множество разнообразни цели във връзка с вашата корпоративна или обществена кампания. Започвайки от задържане на вниманието и стигайки до спечелване на лоялни последователи и дори посланици на бранда или каузата. По-надолу ще видите какво точно е възможно да се постигне благодарение на рекламните тениски.
1. Задържане на вниманието – рекламните тениски определено са елемент, който спомага за задържане на вниманието към дадена фирма или конкретни нейни продукти и услуги. Телевизионните клипове, билбордовете и други подобни средства могат да задържат погледа на потребителя в рамките само на няколко секунди. Съвсем друго е положението обаче, ако в себе си човек има принадлежност, която непрекъснато да му напомня за съответната фирма или корпоративна организация. Рекламните тениски могат да изиграят значителна роля в посока изграждане на контакт с потребителя и задържане на този контакт във времето.
2. Спечелване на последователи – с подобни цели рекламните тениски се използват в множество политически и обществени кампании. Всъщност рекламните тениски са един отличителен белег за лоялните последователи на дадена политическа партия или организация. Белег, който им позволява да се идентифицират ясно с проповядваните принципи и ценности, както и да разпознаят хората със сходни интереси и предпочитания като техните.
3. Безплатни промоутъри - благодарение на рекламните тениски ще се сдобиете с напълно безплатни промоутъри (или посланици) на вашата марка. Когато един потребител носи често връчената му от вас рекламна тениска, на практика той спомага за по-нататъшното популяризиране на марката и разпространението й сред повече и повече хора.

Защо да изберете рекламните тениски от ГифтБГ.Ком?

Ние от ГифтБГ.Ком имаме над 10-годишен опит в производството на рекламни тениски и други подобни промоционални материали. В този смисъл можем да ви предложим доста преимущества както по отношение на качеството на рекламните тениски, така и във връзка с тяхната цена и срокове за изработване. Ето какво трябва да знаете за въпросните преимущества на рекламните тениски от ГифтБГ.Ком:
Собствено производство – рекламните тениски и всички други промоционални продукти, предлагани в платформата ГифтБГ.Ком, са изцяло наше производство. В този смисъл ние гарантираме и носим пълната отговорност за тяхното качество. Това е и основната разлика с други търговци, които просто закупуват и впоследствие препродават рекламните тениски. В допълнение, екипът ни ще се съобрази напълно с вашите изисквания по отношение външния вид и дизайна на рекламните тениски, така че те да отговорят максимално на нуждите на конкретната корпоративна организация или кампания.
Добри цени – в ГифтБГ.Ком ще откриете едни от най-добрите цени на българския пазар, когато става въпрос за продуктова категория „Рекламни тениски“. Факторът „Собствено производство“, за който говорихме в предишната точка, ни позволява напълно свободно и независимо да определим цените на предлаганите от нас рекламни тениски. Цени, които напълно ще отговорят на тенденциите на родния пазар и финансовите възможности на местния бизнес.
Бърза изработка - изработката на рекламните тениски от страна на ГифтБГ.Ком се извършва в доста кратки срокове. Стандартната поръчка при нас се изпълнява в рамките на до 5 работни дни. Ако пък рекламните тениски ви трябват наистина спешно, можете да заложите на нашите бързи и експресни поръчки. Повече за сроковете за изработване на рекламни тениски при бързи и експресни поръчки ще разберете оттук .

За какви събития се използват рекламните тениски
Кои са основните цели, постигани посредством рекламните тениски
Защо да изберете рекламните тениски от ГифтБГ.Ком

Виж още