Добре дошли в нашия магазин!

Категории

Печат върху плат

Филтри
«1»
Страница 1 от 1
«1»
Поръчайте висококачествен принт на коледни десени върху полиестерни платове. Подходящи за покривки, декоративни възглавници, престилки, тениски, завеси и мн. др.
Изработваме десени на всякаква тематика готови изображения от шътърсток
Флорални, абстрактни, животни, коледни, великденски, геометрични и мн.др.
Ширина на платове от 140-160см
Състав 100% полиестер
Платове от 90 до 360гр./м2
Минимална поръчка 1л.м. - 40лв. без ДДС
 
 
 

Печат върху текстил

Печат на плат по дизайн на клиента. Сублимация върху текстил. Печатаме върху платове на клиента.  Печат на ролка или разкроени детайли. Кратки срокове.
Ние можем да печатаме върху скроени детайли или на ролка
 
Печат върху текстил чрез сублимация

Печат тектил със сублимационни флурисцентни/неон мастила

 Печат върху текстил чрез дигитален сублимационен печат.  НОВО!!! Печат на сублимация с флурисцентни мастила за още по впечатляващи и ефектни цветове.

 

 

 

 

 

Печат текстил на ролка

 

Печат текстил на ролка

 

Печат текстил на ролка

Рекламен текстил чрез дигитален печат

 


Добре дошли в нашата страница за сублимацинен печат и термотрансферни услуги на едро и дребно. Предлагаме печат и трансфер на нашите партньори и настоящи клиенти с цел да  подмогнем да обслужат своите клиенти по-добре. Ако имате поръчка за продукти който е прекалено голям за вас, или  имате временни проблеми с вашето оборудване, ние можем  да погнем с нашия широкоформатен печат (160см) върху текстил.

 

Няколко съвета, за да се изпълнят поръчките ви в срок е необходимо да ни предоствите файлове които са подходяши за печат. 

Изискайте шаблони за конкретен продукт който желаета да поръчате!

Едино от най-големите несъответствия е пропорцията на изпратено изображение, което не се вписва в желания продукт (например, типичен правоъгълна снимка е представена за квадратна плочка. Няма начин да се поберат без изрязване или разтягане на изображението и няма начин да се знае какво клиента очаква.)
НИКОГА не обръщайте изображението огледално. Ние правим тази част тук и тя е автоматизирана в нашата работен процес.


Преобразуване на текста в криви или  запишете като TIF! Ако има текст в изображението и изпращате в формат CDR, PDF или EPS файл, конвертирайте текста в криви. Ако запишете файловете като TIF, не е необходимо да се обръщат в криви.


Каква резолюция?

Обикновено 200-300PPI  PPI = пиксела на инч.
 

Файловете които изпращате да са:
.pdf - Portable Document Format
.cdr - CorelDraw ™ (версия X6 или по-ниска)
.eps - Encapsulated Postscript
.tif - TIFF растерна графика
.jpg - Jpeg растерна графика
 

 

* Забележка: Резултата от нашия принтер няма да съвпадне с вашия принтер, нито е съпоставим с монитора на компютъра си. Ако цветът е важен за Вас, трябва да се одобри мостра изпълнена от нашата производствена база.

 

Дигитален печат върху текстил - Отпечатайте вашите проекти за платове
Ние сме фирма занимаваща се с дигитален печат в България и ние можем да отпечатате материал за вашия проект, хоби шоу или бизнес. С над 10 години опит на дигитален печат на текстил и производство на стоки и аксесоари, ние имаме богат опит и възможности в дигитален печат върху текстил. Ние имаме една от най-широките селекции на платове и материали. Всеки с изключителни свойства, позволяващи идеи за вашите печатни текстилни нужди. Ние разполагаме със собствена база за печат. Ние печатаме текстил без изискване за минимално количество. Тази услуга е идеална за дизайнери, бутици, шивашки ателиета и занаятчийски производства, мода и облекло на прототипи, печта на дамаски за тапицерия плюс безброй други текстилни нужди.

Печат на тениски чрез принтер за директен печат върху тъмен и светъл текстил Epson SureColor F2000 . Тениски-екипи-якета Качество, производителност и надеждност  GiftBg.com добави към своята линия текстилни принтери своя първи DTG (direct-to-garment, принтер за директен печат върху текстил и готови текстилни изделия) принтер SureColor SC-F2000 с който вече ние разполагаме и можем да отпечатаме върху тениска всеки ваш дизайн.  Epson SureColor SC-F2000 е със сериозни предимства.

Можем да печата на материали до 25 мм дебелина; TFP печатаща глава; мастила UltraChrome DG (CMYK + White); възможност за печат на ярки и наситени цветове и плътен бял печат върху тъмен текстил и наситено и плътно черно върху светъл текстил; сертификация Oeko-Tex Standard 100.

 

Дигитален печат на тениска с DTG печат:

Директното отпечатване на облекла или отпечатването на тениска с директен цифров печат DTG, е най подходящия за отпечатване на цветни изображения върху дрехите. Печатът DTG може да се използва както за светли, така и за тъмни дрехи. Използвайки най-новите технологии за печат и най-висококачествените машини DTG, ние в GiftBG.com можем да отпечатаме цветни изображения върху широк спектър от тениски, поло ризи, качулки и други видове облекла.

Използва за печат на тениска чрез DTG:

За разлика от сито печата, който обикновенно е висока цена за настройка, Direct to Garment (или DTG печат) е идеален за кратки серии и единични бройки на пълноцветен печат върху широк спектър от дрехи. Услугите за DTG на GiftBG.com произвеждат висококачествено отпечатано на облекло в рамките на няколко часа след получаване на завършената поръчка, което го прави идеална техника за печат за модни, промоционални дрехи и спортни екипи.

 

 

Какви са предимствата, на дигиталния текстилен печат който Giftbg.com предлага:

1. Най-лесният начин за да получиете желания печат върху готово изделие. Конвенционалните методи разбираемо изискват големи количества. Giftbg.com позволява да отпечатате малки серии много по-ефективно.

2. Печата върху текстил от Giftbg.com ви осигорява устойчивост на цвета.

3. Дигиталния печат върху текстил намалява риска при инвестиции! Дава възможност за по-малки инвестиции, за да се получи един краен продукт на пазара.

4. Няма ограничение за броя на цветове или размер на повторение.

5. Ние отпечатваме фотореалистични изображения върху плата.

6. Идеален за къси серии, проектирани щампи, персонализирани щампи, при това уникални и единствени по рода!

7. Чрез Giftbg.com може да постигнете отпечатъци, които не са възможни с конвенционалния метод.

8. Ниски такси за подготовка.

9. Без изискване за минимални количества.

10. Кратки срокове за изпълнение на поръчките.

11. Може да отпечата цветни изображения на широка гама дрехи

12. Можем да отпечатаме изделия в рамките на няколко часа след получаване на поръчката

13. Можем да печатаме както за светли, така и за тъмни материи

14. Перфектен за модни, промоционални тениски и спортни екипи.

 

 

Голямо разнообразие от текстил
Ние печатаме на 60 вида плат платове като  за целта използаме качествени мастила които са безвредни с дълготраен цвят и великолепен краен резултат. 

 

Цена на един десен 20лв. без ДДС (еднократно)
Цена на едро текстил + печат от 10лв./лм без ДДС
Стандартни срокове 6-7 раб. дни.
Опция за бързи и експресни поръчки
За точна цена изпратете запитване до info@giftbg.com с повече информация за метраж, тема на желан десен, приложение на плата, тел. за връзка.
 
Виж още