Добре дошли в нашия магазин!

Категории

Рекламни ПРЕСТИЛКИ

Филтри
«1»
Страница 1 от 1
«1»

Рекламни (брандирани) престилки

Изработка на рекламни престилки с пълноцветен печат с перфектно фотогравско качество на никси цени.

Можете да поръчате на едро и дребно престилки. Те могат да бъдат поръчани с фирмено лого чрез термо трансферен печат. Те дори могат да бъдат персонализирани с имената на отделните служители.

Защо да поръчате промоцианални престилки?

Промоционални престилки са идеални за шоу телевизия, или да рекламирате вашия хранителен продукт на обществеността. Промоционални престилки са идеални рекламни подаръци, за барбекю или пикник кампании свързани с готвене и печене! Маркови престилки са идеални за промоции на храни и дегустации, супермаркет промоции или ресторант промо кампании. Маркови престилки са полезни промоционални продукти, които ще засилят и затвърдят лоялност към марката. Промоционални престилки са идеални за пикник събития на открито (събори, концерти, фестивали и т.н.) ! Рекламните престилки са перфектни елементи при промотирането в кампании за хранителни продукти.

Минимално количество 1 брой 

Кратки срокове 
Ниски цени

 
 

Нашите продукти са изработени от висококачествени материали и произведени с голямо внимание към детайла. Можете да поръчате на едро и дребно. Могат да бъдат поръчани с фирмено лого чрез, директен дигитален , сублимационен, сито или термотрансферен печат. Те дори могат да бъдат персонализирани с имената на отделните служители.

Рекламна (брандирана) престилка с надпис или лого  изработваме от разнообразни материали. Използваните печатни технологии ни позволяват да печатама пълноцветно върху тях. Идеална за служители, които работят в кухнята, готвачи, сервитьори и всеки, който присъства зад бара или в кухнята. Можете да поръчате  на ниски цени. Можете да получите отстъпки на едро за групови поръчки.

Проектираме и изработваме рекламни (брандирани) престилки с различни размери и стилове. Изработени са от висококачествени материали. Тези престилки могат да бъдат брандирани с вашето лого и могат да бъдат персонализирани с индивидуални имена.

Нашите бррандирани престилки са идеални подаръци,  рекламни и корпоративни подаръци. Страхотни са за всеки повод! Тези персонализирани престилки с щампи са изработени от разнообразни материи , Памук, полиестер, памук/полиестер с тегло на тъканта най-малко  200 g/m², балансирано тъкане и свиване е в рамките на 5-10%, а щампата е издръжлива. Можете да перете тези престилки в студена вода с подобни цветове. Перете в машина на студено и окачете да изсъхне или изсушете в сушилня на ниска темпрература.

 
 
Виж още