Добре дошли в нашия магазин!

Категории

Печат на тениска със снимка

Тениска със снимка по твой дизайн

Филтри
«1 2»
Страница 1 от 2
«1 2»

 

Печат на тениска със снимка. Тениски с щампи. Печат на тениска по поръчка.

 

Тениските със снимки са сред най-често поръчваните персонализирани подаръци през последните години. Те обикновено се изработват в малки серии (или единични бройки) и отговарят по най-добрия начин на изискванията и предпочитанията на конкретния потребител. Можем да кажем, че тениската със снимка е елемент, предназначен да покаже определени чувства, емоции или усещания. Именно затова тениските със снимки са толкова разнообразни, колкото са и усещанията при отделните хора. В следващите редове ще научите какъв тип снимки най-често се напечатват върху тениските.

Кои са най-предпочитаните типове снимки за тениските?

Тениска със снимка 1
Тениска със снимка - Подходяща и за деца

Има няколко основни типа снимки, които съвременните потребители желаят да бъдат напечатани върху техните тениски. Сред тях са снимките на любимите хора или животни, на харесвани изпълнители и популярни личности, на невероятни пейзажи и скъпи за сърцето места. Ето какви изображения могат да бъдат поставени върху вашите тениски: 
- на любими хора – един от най-често поръчваните типове тениски са тези със снимки на любимите хора. Възможно е да носите такъв тип тениска със снимка, за да покажете чувствата и отношението си към своя партньор, родители или други близки. Друг вариант е да поръчате подобен артикул за самия човек. Разбира се, преди това трябва да сте напълно сигурни, че на него би му допаднало да носи тениска, на която е напечатана собствената му снимка. 
- на домашни любимци – редица хора искат на тениската да бъде отпечатана снимка на техния домашен любимец (най-често куче или котка). И в това няма нищо толкова странно или необичайно. Когато гледаш подобно животно, с времето се привързваш доста към него и то започва да играе ролята на най-близкия приятел в живота ти. Поръчването на тениска със снимката му ще означава, че ти наистина цениш четирикракия си другар и го смяташ за нещо повече от поредния домашен любимец, който би могъл да си вземеш. 
- на популярни изпълнители и личности – тениските със снимки на популярни изпълнители и личности също са изключително търсени и носени в днешно време. Особено в навечерието на концерти и други големи събития с участието на въпросните изпълнители и личности. Тениските със снимки на известни личности са начин за обикновения човек да изрази себе си, своите вкусове и предпочитания, ценности и разбирания за живота. 
- на невероятни пейзажи и скъпи места – тениската със снимка би могла да служи на конкретния човек и като източник на вдъхновение за деня. Подходящи в това отношение са тениските със снимки на красиви пейзажи и природни гледки, способни да ви накарат да изпитате истинско вътрешно спокойствие и удовлетворение всеки път щом ги зърнете. От друга страна, бихте могли да си поръчате и тениска със снимка на скъпо за вас място, което е свързано с определени спомени и емоции. Доста често именно пробуждането в съзнанието на подобни хубави спомени и емоции е ключов фактор за повишаване на работоспособността и креативността, и гарантиране на успешен и ползотворен ден.

Тениски със снимки – основни цели и предназначения

Тениска със снимка
Тениска със снимка - Изглеждай атрактивно

След като вече знаете кои са основните типове тениски със сними, е време да научите повече и за техните цели и предназначения. Въпросните цели и предназначения могат да са свързани както с личния живот на човека, така и с неговите разбирания и каузи в обществен план. Вижте за какво е възможно да ви послужат тениските със снимки:
1. Показване на чувства и отношение – тениските със снимки на любимите хора, за които говорихме по-горе в текста, са отличен начин да покажеш обичта и отношението към близките си. Те са много по-добър вариант за рождени дни и други специални поводи отколкото стандартните и изтъркани вече подаръци като букет цветя или шишенце парфюм. Всъщност тениска със снимка може да се подари и без наличието на конкретен повод. При всички случаи благодарение на нея ще успееш да изненадаш любимия човек и да го накараш да се чувства наистина ценен и значим. 
2. Демонстриране на вкус и стил – с тази цел се свързват най-вече тениските със снимки на популярни личности. Всяка популярна личност има свой собствен стил, начин на живот и поведение. Голяма част от въпросните елементи се възприемат от нейните фенове и това донякъде променя ежедневните навици и дори мисленето им. Носейки тениска със снимка на определена популярна личност, вие се асоциирате с нейния стил и поведение, и дори е възможно да ги предадете на близките и познатите си. 
3. Следване на кауза – тениските със снимки биха могли да послужат също така за изразяване на позиции и следване на различни обществени каузи. От запазване чистотата на природата и околната среда до спасяване на определени видове животни – множество каузи е възможно да бъдат популяризирани в зависимост от типа на снимката, която е отпечатана върху съответната тениска.

Тениските със снимки на ГифтБГ.Ком – ползи и преимущества

Тениска със снимка 3
Тениска със снимка - Избери си от нас

Избирането на услугата „изработване на тениски със снимки“, предлагана от ГифтБГ.Ком, ще ви донесе редица ползи и преимущества. Въпросните ползи и преимущества са свързани както с качеството на тениските със снимки, така и с техните цени и срокове на изработка. Ето малко повече информация за предимствата, които ще ви предостави ГифтБГ.Ком във връзка с направата на тениските със снимки: 
Високо качество - ГифтБГ.Ком притежава над 10-годишен опит в производството на тениски със снимки, както и още редица персонализирани подаръци. Ние ще ви предоставим само и единствено висококачествени тениски, чито снимки се запазват в отлично състояние за доста дълъг период от време. В допълнение, екипът ни е изключително гъвкав и ще отговори по най-добрия начин на всичките ви изисквания и предпочитания във връзка с външния вид и дизайна на тениските със снимки. 
Конкурентни цени - ГифтБГ.Ком ще ви предложи едни от най-конкурентните и изгодни за вас цени на българския пазар по отношение на продуктовата категория „Тениски със снимки“. Поради факта, че сами произвеждаме тениските със снимки, сме абсолютно независими в процеса по определяне на цените им и можем да ги съобразим с финансовите възможности на българския бизнес. 
Точност и коректност – ние от ГифтБГ.Ком сме се доказали като точен и коректен партньор както по отношение на качеството и надеждноста на тениските със снимки, така и във връзка със сроковете за изработването им. На сайта ни ще видите сроковете за изпълнение на една стандартна поръчка. А ако те не отговарят на нуждите ви, можете да заложите на бърза или експресна поръчка за изработване на тениски със снимки.

Кои са най-предпочитаните типове снимки за тениските
Тениски със снимки – основни цели и предназначения
Тениските със снимки на ГифтБГ.Ком – ползи и преимущества

                     

Тениските с отпечатани снимка или надпис са от доста време популярен продукт на българския пазар. Въпреки това тениските със снимка и надпис стават все по-популярни като подаръци, а за някои са и добра възможност за рекламиране на фирмена дейност.

Предлагаме на вашето внимание един продукт, който всеки един от нас притежава- тениска. Те са удобни, меки и ако ги съчетаем с подходящите аксесоари, тениските могат да се превърнат в елегантна горна част от тоалета. Може би сте решили да порадите точно тениска на ваш приятел или роднина по случай наближаващ рожден ден или национален празник. Ние ви съветваме да изберете някое от нашите предложения - тениска с пълен печат, тениска с ваша снимка, тениска с надпис. Ако се спрете на последния вариант, то може надписът да бъде забавен или леко закачлив, ако тениската ще бъде подарена на вашия/та съпруг/а. Предлагаме ви тениски с надпис (ако не можете да измислите друг и нашите ви допаднат за случая) за дамите - Тениска "Нейният бъдещ съпруг", тениска "Хей, тя е моя" и др. Тези надписи върху тениските можете да изберете и за вашия съпруг/ приятел. Така ще превърнете обикновената тениска в такава със сантиментална стойност и който със сигурност ще се превърне в любима на получателя. Тениски с надпис могат да бъдат и подарък за вашите колеги, ние можем да отпечатаме и логото на фирмата или да напишем имената на колегите, за да може всеки да знае, че именно тази с името му върху тениската е неговата. Съществуват много поводи за тениската да бъде един забавен подарък, особено ако се спрете на тениска с някой игрив надпис. Изпратете ни вашите идеи и ние ще ги отпечатаме върху тениската и ви гарантираме, че този, на когото я подарите, ще се зарадва. За повече информация ни потърсете на тел. 02/951 57 56 или на email info@giftbg.com

 

При нас можете да поръчате печат върху:

Тениски, тениски за влюбени, тениски с надписи за двойки, тениски за нея и него, тениски за влюбени двойки, тениски с надписи за двойки, тениски за двойки king queen, забавни тениски за двойки, тениски със забавни надписи, тениски с надписи, тениски с надписи, тениски за гаджета, тениски за ергенско парти, тениски забавни, надписи на тениски по поръчка, тениски по ваш дизайн, тениски с надписи online, картинки върху тениски щампи, тениски щампи магазин софия, тениски за реклама, тениски за свети валентин, тениски за татковци, тениски уникални, тениски за шаферки, тениска за шефа, 

 

Печат на тениски

Какви типове печати на тениски предлага ГифтБГ.Ком?

Печат на тениска 1
Тениска с печат - Изберете своя дизайн

Типът на печата на тениски, който се използва, е изключително важен за качеството и надеждността на крайния продукт. Независимо дали става въпрос за корпоративни или лични събития, със сигурност бихте искали всеки един елемент от тях да е изпипан по възможно най-добрия и прецизен начин. В това число рекламните тениски наред с техния външен вид и дизайн. ГифтБГ.Ком може да ви предложи избор измежду четири основни типа печати на тениски – директен, ситопечат, трансферен и сублимационен. В следващите редове ще разберете основните характеристики и отличителни черти на всеки от споменатите типове печат на тениски.
1. Директен печат на тениски – този тип печат на тениски е доста използван и популярен в днешно време. Същността на директния печат на тениски се крие в това, че мастилата се нанасят директно върху съответните тъкани. Благодарение на него цветовете и нюансите остават ярки за доста дълъг период от време. Директният печат позволява тениските да се перат на температура до 40 градуса, без по някакъв начин да бъдат засегнати техни елементи или украшения. И все пак се препоръчва при прането да не бъдат употребявани прекалено силни избелващи препарати, които биха могли да окажат негативно въздействие. Освен за тениски, директният печат се използва за още редица типове дрехи – блузи, суичъри, рокли, хавлиени изделия и т.н.
2. Ситопечат на тениски – ситопечатът на тениски е подходящ както за рекламни тениски в изключително големи тиражи, така и за по-малки серии. Най-важното, което трябва да кажем за ситопечата, е, че се отличава с максимална устойчивост. Няма никакво значение дали ще бъде поставен върху тениски, направени от памук, еластан или някакъв друг материал. Съвсем естествено цената на ситопечата на тениски е малко по-висока в сравнение с останалите типове печати. Но можете да бъдете напълно сигурни, че в замяна на тази цена ще получите тениски с наистина идеално качество за вашите корпоративни или персонализирани събития. 
3. Трансферен печат на тениски – трансферният печат на тениски по принцип се използва повече за изкуствени и по-светли материи. Характеристиките, които са отличителни за трансферния печат на тениски, са ниската цена и малката трайност. В този смисъл няма как да очаквате да получите кой знае колко високо качество на крайния продукт посредством трансферния печат на тениски. В същото време обаче той би могъл да бъде удачен избор за редица ситуации и събития. Сред въпросните събития, за които се употребява трансферен печат на тениски, са рекламни кампании със сравнително ниски бюджети, промоции за деня и т.н. 
4. Сублимационен печат на тениски – стигаме и до четвъртия тип печат на тениски, а именно сублимационния. В повечето случаи той се използва за сравнително малки серии продукти. Същността на сублимационния печат се крие в това, че той влиза в употреба при тениски със специално покритие, способно да задържи трансферираното изображение. Благодарение на сублимационния печат се получават абсолютно уникални на външен вид и дизайн рекламни тениски. Сублимационният печат на тениски е подходящ избор, когато се организират специални промоционални събития, чиято цел е наистина да съберат погледите и да предизвикат максимално широк отзвук. Тениските, за които се използва сублимационният печат, запазват своя дизайн за доста дълъг период от време, като могат да се перат на температура до 90 градуса.

Основни приложения на печатите на тениски

Споменатите в предишната точка типове печати на тениски е възможно да се употребяват както за корпоративни, така и за лични събития. Кой точно от тези типове печати на тениски ще изберете, зависи най-вече от конкретното събитие и целите, които искате да постигнете чрез него. По-надолу в текста ще научите за какви поводи най-вече се използват печатите на тениски. 
Корпоративни и обществени събития – печатът на тениски е идеално средство за повишаване атрактивността на дадено корпоративно или обществено събитие и привличане на по-голям интерес към него. Може да става въпрос например за кампания за рекламиране на конкретна фирма, както и нейни продукти или услуги. Често печатът на тениски се използва и по време на избори или референдуми като част от усилията за набавяне на лоялни последователи за съответната кауза.
Лични и семейни събития – възможно е печатите на тениски да се употребяват и за широк кръг от лични и семейни събития. В това число сватби, рождени дни, специални партита с приятели и т.н. Използването на подходящия печат на тениски ще направи вашето лично събитие по-уникално и запомнящо се отвсякога.

Защо да изберете печатите на тениски от ГифтБГ.Ком?

тениска с печат - Удобно и елегантно
Тениска с печат - Поръчай сега!

ГифтБГ.Ком е специализирана платформа за създаване както на персонализирани подаръци за дома и семейството, така и на корпоративни рекламни продукти. Нашият екип е способен да ви предостави редица ползи и преимущества по отношение изпълнението на вашите поръчки за печати на тениски. Ето какви са въпросните ползи и преимущества: 
- гъвкавост – на първо място, можем уверено да кажем, че работим изключително гъвкаво, стремейки се да задоволим дори най-малките нужди и желания на своите клиенти. Не се колебайте да изразите напълно пред нас всичките си изисквания по отношение на печата и външния вид на тениските. Екипът на ГифтБГ.Ком ще намери оптималното решение, което да удовлетвори както вас, така и конкретните цели на кампаниите или събитията ви. 
- изгодни цени - ГифтБГ.Ком ще ви предложи едни от най-изгодните цени на пазара, когато става въпрос за печат на тениски. Фактът, че сами изработваме цялата си продукция, ни позволява да сме абсолютно независими по отношение определяне на цените й. Цени, които са напълно съобразени както с моментните тенденции на българския пазар, така и с финансовите възможности на родния бизнес. 
- стриктно спазване на сроковете – и накрая, ние от ГифтБГ.Ком сме максимално точни и прецизни във връзка с изпълнението на поръчките в необходимите срокове. По принцип сроковете за изпълнение на стандартните поръчки са до 5 работни дни след получаването на необходимите снимки и материали от страна на клиента и уточняването на всички детайли по самата поръчка. Ако искате обаче нещата да станат още по-бързо, заложете на нашите експресни поръчки. В зависимост от конкретния тип експресна поръчка, който сте избрали, времето за изработване на желаните рекламни продукти може да бъде намалено до 2-3 дни или дори под 24 часа.

Какви типове печати на тениски предлага ГифтБГ.Ком
Основни приложения на печатите на тениски
Защо да изберете печатите на тениски от ГифтБГ.Ком

 

Тениски със снимка или надпис

 

Тениските с отпечатани снимка или надпис са от доста време популярен продукт на българския пазар. Въпреки това тениските със снимка и надпис стават все по-популярни като подаръци, а за някои са и добра възможност за рекламиране на фирмена дейност.

Предлагаме на вашето внимание един продукт, който всеки един от нас притежава- тениска. Те са удобни, меки и ако ги съчетаем с подходящите аксесоари, тениските могат да се превърнат в елегантна горна част от тоалета. Може би сте решили да порадите точно тениска на ваш приятел или роднина по случай наближаващ рожден ден или национален празник. Ние ви съветваме да изберете някое от нашите предложения - тениска с пълен печат, тениска с ваша снимка, тениска с надпис. Ако се спрете на последния вариант, то може надписът да бъде забавен или леко закачлив, ако тениската ще бъде подарена на вашия/та съпруг/а. Предлагаме ви тениски с надпис (ако не можете да измислите друг и нашите ви допаднат за случая) за дамите - Тениска "Нейният бъдеш съпруг", тениска "Хей, тя е моя" и др. Тези надписи върху тениските можете да изберете и за вашия съпруг/ приятел. Така ще превърнете обикновената тениска в такава със сантиментална стойност и който със сигурност ще се превърне в любима на получателя. Тениски с надпис могат да бъдат и подарък за вашите колеги, ние можем да отпечатаме и логото на фирмата или да напишем имената на колегите, за да може всеки да знае, че именно тази с името му върху тениската е неговата. Съществуват много поводи за тениската да бъде един забавен подарък, особено ако се спрете на тениска с някой игрив надпис. Изпратете ни вашите идеи и ние ще ги отпечатаме върху тениската и ви гарантираме, че този, на когото я подарите, ще се зарадва. За повече информация ни потърсете на тел. 02/951 57 56 или на email info@giftbg.com

 

Тениска със снимка като подарък

Тениска със снимка като подарък представлява една много добра възможност за персонализация на подаръка за близък човек и същевременно влагане на лично творчество. Ние имаме закачливи текстове  и послания, които бихме могли да отпечатаме върху текстилна тениска, но ефектът е по-голям, когато клиентът сам предложи нещо персонализирано и лично като мотив или идея за печат. Тениската с отпечатана снимка или надпис е универсален подарък, независещ от повода. Подходяща е за половинката, съпругата или съпруга, за рожден ден на майката или бащата, за баба или дядо, а също и за дете. При всички положения тениската със снимка е съкровен подарък, който може би е по-подходящ за домашна употреба. Вашият любим човек може да преспива с нея или просто да я носи вкъщи в съкровеното му лично пространство. В този смисъл тениската със снимка или надпис е несъмнено и практичен подарък. Със сигурност тя няма да остане захвърлена в някой прашен ъгъл, а напротив - ще бъде носена с удоволствие и радост.

Две тениски с отпечатана снимка и надпис са особено подходящ подарък за влюбени двойки. Поръчайте две тениски в комплект, за да зарадвате вас самите или ваша близка влюбена двойка. Измислете надписите, които да бъдат отпечатани заедно с общата снимка на двамата влюбени, като така ще превърнете обикновените тениски в уникален споделен подарък.

Върху нашите тениски може да бъде отпечатано и изработено по ваш дизайн изображение. Ако можете да разработвате колажи или различни десени, ние ще осъществим и тази ваша идея. Остава вие да се потрудите при измислянето на подходящата комбинация от снимки, дати, надписи, послания, които ние да отпечатаме върху тениската или тениските.

Възможностите за печат са многобройни. Материалите, с които ние работим, са най-висококачествените на пазара. Изображенията върху всички наши тениски са отпечатани с помощта на печат, дълбоко проникващ в нишката на плата, така че изображението директно във влакното на  текстила, така че да няма пластмаса или восъчно покритие. Можем да отпечатаме и изображение върху цялата повърхност, като за целта посетете съответната секция. Всички наши тениски са 2 години гаранция на отпечатаното изображение.

 

Печат върху тениска (рекламни тениски)

С нашите рекламни тениски с отпечатано фирмено лого или друго изображение по избор вие презентирате своята дейност по ефективно и привличате вниманието на обществеността. При нас можете да поръчате както единични бройки, така и неограничени количества рекламни тениски за дейността на вашата фирма. За целта можем да отпечатаме върху текстилни тениски логото, емблемата, мотото на вашата фирма или пък фирмения слоган. Нашите тениски с отпечатани послания или фирмени отличителни значи могат да послужат като водещ мотив в търговска, рекламна или друга целенасочена кампания. Подберете съответния повод и ние ще ви предоставим фирмени тениски с печатни изображения, което ще спомогне за промотиране на вашия нов продукт или самата фирмена дейност. Рекламните тениски представляват дълготрайна реклама, защото те продължават да бъдат използвани и влизат в употреба и след рекламната кампания. Практичността на този рекламен артикул не трябва да се подценява.

За фирмите с по-големи мащаби рекламните тениски могат да се подаряват и на потенциалните купувачи по време на рекламна кампания. Чрез тази инвестиция вие успешно популяризирате фирмената дейност и основните си продукти. Това е един доста ефективен начин за промотиране на нова продуктова  гама на пазара и за достигане до реалните клиенти.

Нашите фирмени тениски с отпечатана снимка, фирмено лого или надпис имат и друго потенциално приложение. Те са подходящи за фирмени партита и други корпоративни забави като подарък за най-успелите служители. Подарете рекламна тениска със снимка на работния колектив на служителя на месеца. С тази реклама вие си гарантирате несъмнено повдигане на колективния дух, което ще спомогне за по-успешна и плодотворна фирмена дейност.

При нас можете да поръчате рекламни тениски с професионален печат, както на дребно, така и на едро. Нашите специалисти с удоволствие ще уточнят детайлите и ще се съобразят с вашите изисквания.

 

 

Мъжка тениска Не мога да живея без

 

Тениската на мъжът ви казва нещо. Може би, че има нужда от нова. Но не просто обикновена тениска, ами нещо по-специално. Тениска, която включва и капка ваша намеса. Ние ви предлагаме мъжка тениска “Не мога да живея без 1. Въздух, 2. Вода, 3. Храна, 4. Моята съпруга.’’ Тази тениска от 100% памук е със забавен (и верен) надпис, който само би зарадвал получателя й. Разбира се, това е само едно наше предложение. Надписът може да гласи и друго. Вие ще изберете най-подходящия надпис, с който да продължите този върху мъжката тениска „Не мога да живея без..“. Други наши предложения са "Не мога да живея без (и вашето име)" или Не мога да живея без футбол/моята кола/моя телефон. Можем да добавим и лого към снимката. Тениската ще зарадва вашата половинка, защото вие ще сте вложили време и мисли при избирането на подарък. Така тениската ще се превърне в още по-личен подарък, а защо не и в любимата на вашия съпруг. Тениска с надпис е подходящ подарък за Коледа, рожден ден, годишнина и дори и без повод. Напишете вашата идея и ние ще я отпечатаме върху мъжката тениска за 5 работни дни. За повече информация ни потърсете на 02/ 951 57 56 или на info@giftbg.com  Очакваме вашите предложения.

Виж още