Добре дошли в нашия магазин!

Категории

Рекламни покривки

Изработка на рекламни  покривки по-поръчка с дизайн и размер на клиента!

Филтри
«1»
Страница 1 от 1
«1»

Изработка на рекламни  покривки по-поръчка

Рекламни  покривки за изложение

Нашите  брандирани покривки  за маса са идеални за търговски изложения, изложбени щандове, панаири на занаяти, училищни събития, конференции, маркетингови събития, сватби, рожденни дни, фирменни партита. Покривка за маса, отпечатана по поръчка с вашето лого или брандиране, добавя стил и разпознаваемост на марката към вашия щанд, без да нарушава бюджета, и ще допринесе за впечатлението на вашетосъбитие.

GiftBG предлага изработка на покривки за маса без изискване за минимално количество. Нашите покривки се изработват по-поръчка и размер на клиента за да паснат на правоъгълни маси със стандартни и нестандартни размери. Нашите рекламни покривки за маса са проектирани и произведени така, че да се покриват изцяло с пода отпред и отстрани и частично отзад, което ви позволява достъп да седнете или да използвате като място за съхранение. Кръглите покривки пасват на кръгли маси, продавани като размери по поръчка.

Нашите покривки се изработват от 210 гр/м2  до 280гр./м2  от 100% полиестерна тъкан. Устойчиви на цветовете и годни за пране, всяка покривка е подгъната и завършена готова за постилане. Избора на цвят е изцяло Ваш тъй като ние печатаме покривките от ръб до ръб с посочен от вас цвят и дизайн.

Ние печатаме персонализираните покривки в нашия цех, така че имаме пълен контрол върху процеса на печат и качеството за това не се колебайте да ни потърсите за да изпълним всяко ваше изискване. Нашите дизайнери в екипа ще проверят вашето лого и дизайн, преди да бъдат отпечатани. Цялата процес на печат на  покривките за маси със сублимация се отпечатват, сублимират изцяло от екипа на GiftBG.

Ако се нуждаете от нещо повече от покривка с лого и искате покривки за маси с цял печат по  Pantone, ние предлагаме пълен печат върху плат. Те са отпечатани с вашите дизайни и могат да придадат на вашия изложбен щанд истински уау ефект. Ние също така предлагаме селекция от обикновени покривки за конференции в богат избор от цветове с цени, започващи от само 45лв.

Можете да предоставите своя собствен дизайн или лого и да го качите онлайн. Като алтернатива предлагаме услуга за графичен дизайн, при която един от нашите дизайнери може да създаде лого за вас или да проектира дизайн за вашата брандирана покривка.

Предимства на щамповани покривки:

 • Леки и преносими
 • Издръжливи
 • Може да се пере, лесно се глади
 • Ниска цена с професионален външен вид
 • Налична доставка и изработка в кратки срокове.
 • Многоцветен плат или изцяло персонализиран печат
 • Налично съпоставяне на печат на Pantone

Идеални за:

 • Изложби и търговски изложения
 • Конференции
 • Бизнес събития
 • Тийм билдинг мероприятия
 • Училища и университети
 • Хотели и кетъринг
 • Сватби, Сватбенни тържества
 • и приеми
 • Рожденни дни
 • Частни партита
 • Годишнини и Юбилеи
 • Брандиране на пробни за магазини
 • Промоционално брандиране и стоки

За повече информация относно нашата гама от щамповани покривки, моля свържете се с нас или ни се обадете на 0884223856.

Високо качество:

 1. Разнообразие от събития: Ние предлагаме рекламни покривки за разнообразни събития, включително фирмени партита, рожденни дни, сватби, спортни събития и още. Независимо от повода, можем да ви предложим подходящи решения.

 2. Бърза и надеждна доставка: Ние разбираме важността на своевременната доставка. Рекламните покривки ще бъдат доставени бързо и безопасно до вас.

 3. Конкурентни цени: Предлагаме конкурентни цени, които са достъпни за различни бюджети. Ние вярваме, че висококачествените продукти могат да бъдат достъпни за всеки.

 4. Професионален екип: Нашите опитни професионалисти са готови да ви помогнат с избора на дизайн и размер, да отговорят на вашите въпроси и да ви предоставят съвети за най-добрите решения.

 5. Подкрепа на клиентите: При GiftBG.com нашите клиенти са важни за нас, и ние сме тук, за да ви предоставим висококачествено обслужване и да осигурим, че вашите изисквания са изпълнени.

Избирайки изработка на рекламни покривки от GiftBG.com, вие получавате персонализирани и качествени продукти, които ще подчертаят уникалността на вашия събитие и ще оставят трайно впечатление.

Рекла

Рекламна покривка за изложение. по-поръчка. Пълноцветен печат лого, дизайн, снимка и текстРекламна покривка за изложение. по-поръчка. Пълноцветен печат лого, дизайн, снимка и текст

изработка на рекламна покривка по цвят и дизайн от клиента Full color tablecloth print. Top quality. Any design

Рекламна поривка с пълноцветен печат по-поръчка на клиента. покривка брандирана с рекламно лого, в цвят по избор за изложение, мероприятие, сватба, рожден ден, и .т.н

 

Рекламна покривка за изложение. Изработка. Пълноцветен печат лого, дизайн, снимка и текст 

 

маса под наем за изложение с печат на рекламна покривка с дизайн на клиента

Разтеглива брандирана покривка с дизайн на клиента за изложение, събитие, рожден ден, сватба и т.н

Разтеглива покривка за сгъваема маса в цвят посочен от клиента. Пълноцветен печат по дизайн на клиента.

рекламен тишлайфер с печат по дизайн на клиента. Размер и дизайн по-поръчка

Виж още