Добре дошли в нашия магазин!

Категории

Пъзел със снимка

Пъзел със снимка изработка по поръчка

Поръчайте пъзел със снимка. От 4 части   до 3000 части Започват от 18лв./бр. Опция кутия за пъзел с отпечатана снимка.

Филтри
«1»
Страница 1 от 1
«1»

Пъзел със снимка. Печат и изработка на пъзел по поръчка

Създай свой собствен пъзел с ваш дизайн, снимка, проект, текст !
Създай свой собствен персонализиран фото пъзел само с 3 лесни стъпки: просто да качите вашата снимка, изберете броя на парчета и завършете поръчката он-лайн! Нашите пъзели са направени от разнообразни материали от картонен пъзел със снимка, MDF, магнитен пъзел със снимка, дърверн пъзел със снимка, пластмасов пъзел със снимка.

Пъзел със снимка по поръчка София и Стара Загора. За други населени места с доставка.

Нашите персонализирани фото пъзели започват от 4 до 3000 елемента. Направете страхотен уникален подарък за всяка възраст, независимо дали повода за подаръке  за рождения ден, сватбен подарък, изненада, или дори като подарък за себе си. Използвайте любимите си снимки, на ваш любим човек, на вашия домашен любимец, група приятели, любимия Ви пейзаж - възможностите са почти безкрайни. Търсите направа на пъзели при нас можете да поръчате фото пъзел от голямо разннобразие на размери и материали- картонени пъзели, магнитни пъзели, дървени пъзели и пласмасови пъзели.

Предлагаме на вашето внимание един уникален продукт, чиято основна характеристика е, че носи радост и положителни емоции в скучното и рутинно ежедневие. Персонализираният пъзел със снимка несъмнено е нестандартен подарък, но в същото време той може да бъде и просто различна украса за вашия хол. Със сигурност персонализираният пъзел с ваш фотос ще се нареди сред любими ви предмети. Бъдете уверени, че за вашият пъзел със снимка ще бъде отредено специално видно място във вашия дом, така че да може да бъде наблюдаван ежедневно както от членовете на семейството, така и от вашите гости.

Другата основна характеристика на пъзела със снимка е, че това е един динамичен продукт, който не омръзва и няма да бъде захвърлен в някой прашен ъгъл. Възможността за пренареждане отново и отново пресъздава положителната емоция отново и отново. И това не важи само за вашите деца и децата на вашите приятели и гости. Пренареждането на пъзела със снимка действа успокояващо и ободряващо и за самите вас. Изнамирането и нареждането на частите е едно полезно занимание, което повишава вашата концентрация. Когато върху пъзела има отпечата снимка, запечатала любим момент, то пренареждането става още по приятно и се превръща в развлечение. С нашите персонализирани пъзели със снимка със сигурност ще придобиете положително настроение. Това важи не само за вас, но и за цялото семейство. Пъзелът със снимка е подарък подходящ за всяка възраст. Той радва малки и големи. Просто изберете любимата си снимка и ние ще я отпечатаме върху чудесен пъзел.

Към нашите персонализирани пъзели със снимка може да бъде добавен и текст, послание или дата, така че да се отбележи повода или специалното събитие. Така пъзелът със снимка се превръща в неповторим спомен. Пъзелът със снимка като подарък за близък или любим човек представлява уникален жест, който демонстрира отдаденост, привързаност и вярност. Чрез нашия пъзел със снимка вие демонстрирате внимание и любов, като това идва не само от уникалността на подаръка, но и от самия процес по направата му, в който участвате и вие.

Вие сами разработвате дизайна на печата, а ние може да отпечатаме почти всичко – снимка, изображение, колаж, текст, послание, дата, пожелание. Нашите пъзели със снимка са направени от изключително качествени нечупливи материали -  картон, MDF, дърво, пластмаса. Предлагаме възможност и за отпечатването на снимка върху магнитен пъзел. Сега можете да поръчате и онлайн!

Пъзел със снимка

Пъзелът който ще изненада. Пъзелите със снимки през последните години стават все по-популярен и търсен артикул в сферата на персонализираните подаръци. Богатата и разнообразна гама от пъзели със снимки, които се предлагат на пазара, включват такива с изображения на любими хора, посещавани места, красиви пейзажи и гледки, и т.н. В следващите редове ще разберете кои са основните преимущества на пъзелите със снимки и по какви поводи се поръчват най-често. В допълнение, ще бъдат изведени няколко характеристики, отличаващи изработените от ГифтБГ.Ком пъзели със снимка от тези на другите фирми и брандове.

По какви поводи се поръчват най-често пъзелите със снимки?

Пъзел със снимка 1
Пъзел със снимка - Хубаво направен.

Има редица поводи, по които е възможно да се поръчат пъзели със снимки. Тъй като пъзелите със снимки в повечето случаи се вземат като подарък за някого, подобни поводи е възможно да са свързани с рождени дни на близки хора, годишнини, редовни празници и т.н. Което обаче не означава, че пъзелите със снимки не могат да бъдат поръчани без наличието на някакъв специален празник или повод. Ето все пак кога най-често се извършва покупка на пъзел със снимка:
- за рождени дни – пъзелите със снимки са изключително подходящ и интересен подарък за рождени дни. Особено когато става въпрос за рождени дни на деца и подрастващи. Благодарение на пъзела със снимка (от една страна) можете наистина да изненадате малчугана, като му подарите пъзел със собствената му снимка или пък с изображение на най-близките му хора. А от друга, ще му дадете възможност през свободното си време да се забавлява пълноценно и същевременно да развива креативните си способности, редейки пъзела със снимка.
- за годишнини – пъзелът със снимка също така може да се превърне в идеалния романтичен подарък за вас и вашата половинка. Годишнините от сватбата или пък началото на връзката са подходящи поводи да си доставите подобен романтичен подарък. На пазара се предлагат множество опции за изработване на пъзели със снимки за влюбени двойки – от пъзели със снимки във формата на сърчица до артикули, съдържащи различни романтични елементи и аспекти. Такъв тип пъзел със снимка със сигурност ще бъде сувенир, който ще се запази във вашия дом за доста дълъг период от време, носейки ви хубави спомени и положителни емоции. 
- за календарни празници – някои календарни празници са добри поводи да подарите пъзел със снимка на близък човек. В зависимост от конкретната снимка, отпечатана върху пъзела, такива поводи биха могли да бъдат Свети Валентин, Денят на детето, Коледа, Великден и т.н. 
- без повод – възможно е и пъзел със снимка да бъде подарен, без да има някакъв особен повод за това. Не се притеснявайте да направите такъв подарък винаги, когато искате да изразите обичта и отношението си към някой близък човек. Няма никакво значение дали последният е вашият партньор, наследник, родител или просто добър приятел – подобен жест определено ще го зарадва и ще го дари с радост и положително настроение.

Кои са основните преимущества на пъзелите със снимки?

Пъзел със снимка - Хубав подарък за рожден ден
Пъзел със снимка - Направи си подарък

Пъзелите със снимки като персонализиран подарък притежават множество ползи и преимущества. Започвайки от отличното качество и ниската им цена, и стигайки до възможността да бъдат комбинирани с разнообразни други подаръци. Вижте малко повече за всяко едно от споменатите преимущества на пъзелите със снимки: 
1. Креативен подарък – определено пъзелът със снимка би бил креативен подарък за всеки един празник или специален повод. Подарък, който ще се отличава сред стандартните и непрекъснато подарявани такива, като например букет с цветя, парфюм и т.н. Пъзелът със снимка е сувенир, който ще остане във времето, напомняйки както за конкретния празник или повод, така и за човека, избрал да го подари. 
2. Отлично качество – пъзелите позволяват върху тях да бъдат отпечатани снимки с отлично качество. Това става възможно благодарение на модерните технологии, чрез които се постигат ясни изображения и висока плътност на цветовете. 
3. Ниска цена – когато става въпрос за закупуване на персонализиран подарък, определено пъзелът със снимка е сред най-изгодните във финансово отношение опции, на които бихте могли да се спрете. Пъзелът със снимка ще ви помогне не само да спестите разходи, но и да се представите по най-добрия начин пред своите близки, приятели или домакини.
4. Възможност за комбинации – пъзелът със снимка е възможно да се комбинира с други персонализирани подаръци, ставайки част от един наистина разкошен и уникален комплект. Сред подаръците, които могат да се съчетаят с пъзела, са тениските, чашите и възглавниците със снимки. Така изброените категории продукти също са налични в каталога на платформата ГифтБГ.Ком.
5. Приятно занимание – освен красив спомен и сувенир, пъзелите със снимки са и средство за забавление и приятно прекарване на свободното време. Това важи в особена степен за децата, но не само. Реденето на пъзели със снимки може да е изненадващо полезно и за вече порасналите. Преимуществата от подобна дейност са редица – разтоварване от стреса, развиване на креативната част от съзнанието и прекарване на хубави моменти със семейството и най-близките хора.

Пъзели със снимки от ГифтБГ.Ком – защо да изберете именно нас?

Собствено производство – ние от ГифтБГ.Ком произвеждаме сами пъзелите със снимки и всички други продукти, предлагани в платформата ни. С повече от 10-годишен опит в производството на персонализирани подаръци, ГифтБГ.Ком се е утвърдила като марка, предоставяща на своите клиенти най-високо качество, надеждност и устойчивост във времето на съответните артикули.
Гъвкавост - ГифтБГ.Ком се съобразява изцяло с нуждите и изискванията на клиента. В този смисъл ние ще изработим пъзела със снимка точно по ваш вкус и предпочитание както по отношение на използваната снимка, така и на добавяните дизайни и специални елементи в пъзела. 
Конкурентни цени - ГифтБГ.Ком ще ви предложи едни от най-добрите цени на пазара за продуктова категория „Пъзели със снимки“. Фактът, че притежаваме собствено производство, ни позволява сами да определяме цените на своите продукти и артикули. Цени, които се стремим да отговарят напълно на финансовите възможности на средностатистическия български потребител. 
Коректно изпълнение на поръчките – можете да бъдете сигурни, че ще изпълним всяка ваша поръчка точно, коректно и в предварително уговорените срокове. Стандартните срокове за изпълнение на поръчка при нас са в рамките на до 5 работни дни. Ако все пак искате тя да бъде готова в по-кратки срокове, ви препоръчваме да заложите на опцията ни „Бърза или експресна поръчка“.

По какви поводи се поръчват най-често пъзелите със снимки
Кои са основните преимущества на пъзелите със снимки
Пъзели със снимки от ГифтБГ.Ком – защо да изберете именно нас

 

Пъзели със снимка

 

Предлагаме на вашето внимание един уникален продукт, чиято основна характеристика е, че носи радост и положителни емоции в скучното и рутинно ежедневие. Персонализираният пъзел със снимка несъмнено е нестандартен подарък, но в същото време той може да бъде и просто различна украса за вашия хол. Със сигурност персонализираният пъзел с ваш фотос ще се нареди сред любими ви предмети. Бъдете уверени, че за вашият пъзел със снимка ще бъде отредено специално видно място във вашия дом, така че да може да бъде наблюдаван ежедневно както от членовете на семейството, така и от вашите гости.

Другата основна характеристика на пъзела със снимка е, че това е един динамичен продукт, който не омръзва и няма да бъде захвърлен в някой прашен ъгъл. Възможността за пренареждане отново и отново пресъздава положителната емоция отново и отново. И това не важи само за вашите деца и децата на вашите приятели и гости. Пренареждането на пъзела със снимка действа успокояващо и ободряващо и за самите вас. Изнамирането и нареждането на частите е едно полезно занимание, което повишава вашата концентрация. Когато върху пъзела има отпечата снимка, запечатала любим момент, то пренареждането става още по приятно и се превръща в развлечение. С нашите персонализирани пъзели със снимка със сигурност ще придобиете положително настроение. Това важи не само за вас, но и за цялото семейство. Пъзелът със снимка е подарък подходящ за всяка възраст. Той радва малки и големи. Просто изберете любимата си снимка и ние ще я отпечатаме върху чудесен пъзел.

Към нашите персонализирани пъзели със снимка може да бъде добавен и текст, послание или дата, така че да се отбележи повода или специалното събитие. Така пъзелът със снимка се превръща в неповторим спомен. Пъзелът със снимка като подарък за близък или любим човек представлява уникален жест, който демонстрира отдаденост, привързаност и вярност. Чрез нашия пъзел със снимка вие демонстрирате внимание и любов, като това идва не само от уникалността на подаръка, но и от самия процес по направата му, в който участвате и вие.

Вие сами разработвате дизайна на печата, а ние може да отпечатаме почти всичко – снимка, изображение, колаж, текст, послание, дата, пожелание. Нашите пъзели със снимка са направени от изключително качествени нечупливи материали -  картон, MDF, дърво, пластмаса. Предлагаме възможност и за отпечатването на снимка върху магнитен пъзел. Сега можете да поръчате и онлайн!

 

Пъзел със снимка – подарък от баба за внуче

 

Пъзел картон 68х96см 2000 парчета

 

 

Един по-скоро подходящ за деца подарък, но със сигурност ще раздвижи мозъка и на възрастните, това е пъзелът с отпечатана снимка. Несъмнено пъзелът е част от всеки дом и докато го редим, ние тренираме мозъка си да предвижда кое ще последва.

Ние ви предлагаме пъзел картон с размер 68х96 см и 2000 части. Така, когато седнете да редите пъзела с вашето семейство или приятели, вие едновременно ще прекарвате време заедно, а също така и ще извършвате полезна и приятна дейност. Още по-хубавото е, че вие сами можете да изберете печата върху пъзела картон. От надпис или лого до семейна снимка. Ако пък пъзелът ще е за подарък на вашите деца, добра идея ще е снимката върху пъзела печат да е на тяхното любимо анимационно филмче. А може би наближава фирмено парти по случай някой празник или годишнина на фирмата и вие искате да подарите нещо различно. Защо това да не е пъзел с логото на фирмата? Така част от партито ще бъде отредена на нареждането на пъзела, а и всички или поне повечето ви колеги ще се включат. По този начин ще работите колективно, за да постигнете най-бързо желания резултат. И когато наредите пъзела с общи усилия, можете да го поставите на видно място и всеки, който го види, ще се сети за онзи път, когато сте го редили. Пъзелът е един отличен подарък, който със сигурност ще зарадва получателя си. Изпратете ни вашите идеи и ние ще ги осъществим в рамките на 5 работни дни.

Виж още