Добре дошли в нашия магазин!

Категории

Значки по поръчка

Изработка на значки по поръчка. Производство на значки на едро. Ниски цени с опция за бързи и експресни поръчки online или на info@giftbg.com

Филтри
«1»
Страница 1 от 1
«1»

Изработка на значки по поръчка. Производство на значки на едро  за вашия бизнес на ниски цени с кратки срокове. Поръчайте online или на info@giftbg.com

Цени за изработка и печат на значки по поръчка на едро

Поръчайте значки за:

 Училища,промоционални събития, политически кампании, реклама, благотворителни организации, банди, художници, дизайнери,  , сватба, организации с нестопанска цел, ресторант промоции, украшения за празненства, спортни отбори, ергенски и момински партита, рожденни дни, и много повече!
 

Няколко причини, за да изберете Giftbg.com да изработи вашите значки !!!

НИЕ произвеждаме персонализирани и рекламни метални и пвц значки по поръчка в продължение на повече от 20 години. Ние продължаваме да се стараем да разшириряваме и подобряваме нашита продуктова гама, с цел удовлетворяване на желанията на нашите клиенти.. Нашата отдаденост на обслужване на клиентите и удовлетвореността ни отличава от всеки друг производител на промоционален продукт.

Изработка на значки с лого, печат на значки с фирмен знак,  изработване на знаки като рекламни материали значки, значки на едро цени от 0,45лв./бр. Значки по поръчка София и Стара Загора. Изработваме и доставяме значки за клиенти от Пловдив, Бургас, Варна, Русе, Плевен, Велико Търново, Добрич и мн. др. населени места в страната. Изпълняваме поръчки и за други европейски страни.

Giftbg.com е най-добрият вариант за изработка на рекламни значки тип „Копче“! Ние не само се превръща в образец за високо качество, но сега ние се превръщаме и в образец за изработка на персонализиран пакети значки за конкретни събития и мероприятия!

За повече информация за нашите специални значки, моля свържете се с нас.

Предлагаме уникален завършек на нашите значки, които наистина се открояват с гланцираното си покритие!

Ние непрекъснато реинвестира в производството на значки за да можем да продоставяме качествен продукт!

Печатаме чрез дигитален печат с висока плътност на цветовете и остра яснота.

Ние използваме само висококачествени заготовки за изработката на значките.

Ние произвеждаме вашите значки в България (подкрепете българското) Нашето производтво на значки е в София и Стара Загора.

Брандиране и печат на фирменни  значки в малки и големи серии.

Именно поради тази причина можем да отговорим на вашите кратки срокове! (3-5 работни дни за повечето поръчки)

Възможност за Експресни Поръчки - 24-часов срок за изпълнение!

Изработка на мостра преди масово производство!

Рекламни значки цени от 0,40лв./бр. без ДДС при ф25мм над 5000бр.

Ще се радваме да отговорим на вашите запитвания на 02/9515756 или на имейл info@giftbg.com

Значки

За какво служат значките?

Рекламни значки - Сдобийте се с тях сега!

Значките са елементи, който се използват все по-широко в днешно време от корпоративни организации и обществени институции, малки бизнеси и дори семейства. Те могат да имат най-различно предназначение – от стандартните рекламни цели до отбелязване на определени дати или събития, и просто сплотяване на конкретни групи и общности. Въпреки че значки е възможно да видим почти навсякъде около нас, все пак има няколко групи клиенти, за които можем да кажем, че ги използват най-често. Вижте кои са основните потребители на значките:
- корпоративни организации – когато става въпрос за ползватели на значки, няма как да не започнем с корпоративните организации. Значките могат да послужат на фирмите и бизнесите за множество разнообразни цели. На първо място, разбира се, са рекламните такива, свързани с промотиране на фирмата и определени нейни продукти или кампании сред настоящите и потенциалните клиенти. Също така е възможно обаче значките да се използват като важен елемент от корпоративната култура, насочен към сплотяване на колектива и създаване на чувство за принадлежност у служителите. В зависимост от конкретната цел или повод, корпоративните значки се изработват в големи или малки серии.
- обществени институции – имаме предвид най-вече институции като училища, читалища и най-различни организации с нестопанска цел. Обикновено подобни институции поръчват изработването на значки за конкретни събития или поводи. Като примери за такива събития можем да дадем първия учебен ден, големите празници, важни дати в историята на училището или читалището, и т.н. Организациите с нестопанска цел е възможно да използват значки и за промотиране на определени свои кампании – за засаждане на дръвчета, опазване на редки видове животни, подобряване на инфраструктурата на даден квартал или зона.
- организатори на концерти и фестивали – концертите и фестивалите по принцип са доста значими събития, които изискват достатъчно време предварително да се направят нужните рекламни кампании. Важна част от тези рекламни кампании в много случаи са и значките. Броят на значките, изработвани за концерти и фестивали, трябва да бъде съобразен с конкретния мащаб на събитието и посетителите, които потенциално биха могли да бъдат привлечени.
- политически организации – значките са изключително подходящи за използване по време на различни политически кампании (за избори, референдуми и т.н.). От една страна, значките спомагат за достигането до максимално широк кръг от потребители за кратко време, а от друга – дават възможност на почитателите на една кауза да се почувстват още по-силно и тясно свързани с нея.
- спортни клубове – спортните клубове също са големи любители на значките. Те ги употребяват за най-различни цели – от цялостно сплотяване на феновете до гарантиране на необходимата подкрепа за определени спортни срещи и събития.
- семейства и индивидуални потребители – значките са способни в редица случаи да свършат отлична работа и за семействата и индивидуалните потребители. Тези групи потребители най-често използват значките за отбелязване на значими събития в своя живот – сватби, ергенски и момински партита, рождени дни и т.н.

Какви са преимуществата на значките от платформата ГифтБГ.Ком?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Рекламни значки - Потърсете ни сега!

ГифтБГ.Ком представлява специализирана платформа за създаване на персонализирани подаръци и корпоративни рекламни продукти. Ние предлагаме изработването на такива типове продукти (включително значки) както в по-големи, така и в по-малки серии. Ето защо ГифтБГ.Ком е подходящото място, откъдето да си поръчате желаните значки:
1. Високо качество – ние изработваме сами всички значки (а и други продукти), които предоставяме на своите клиенти. В този смисъл, сме способни да ви гарантираме напълно най-високото им качество и надеждност. В ГифтБГ.Ком се използват единствено висококачествени заготовки и непрекъснато се реинвестира в производството на значки с оглед предоставянето на максимална добавена стойност на клиента. Заложете на ГифтБГ.Ком и ще получите значки с отлично качество и външен вид!
2. Разнообразни цветове и дизайни – и като заговорихме за външния вид на значките, преимуществото на артикулите на ГифтБГ.Ком в това отношение е огромно. На първо място, ние предлагаме уникален завършек на нашите значки, които се открояват по най-добрия начин с гланцираното си покритие. Освен това можем да отговорим на всякакви нужди и изисквания на клиента във връзка с цветовете и дизайните на значките. Разнообразни цветови комбинации, креативни дизайни и безпроблемно добавяне на лога и други важни за вашата фирма елементи – ще получите всичко това, ако изберете значките на ГифтБГ.Ком.
3. Предоставяне на мостра – ако имате намерение да поръчвате голяма серия значки, ще ви е от полза предварително да видите мостри от тях. Това ще стане без никакъв проблем благодарение на политиката, възприета от ГифтБГ.Ком. Когато става въпрос за поръчка за масово производство, ние винаги изработваме предварително мостра на съответния тип значки и я предоставяме на клиента. По този начин той има възможност внимателно да огледа значките, да прецени дали му харесват и да ни уведоми в случай, че иска да бъдат направени някакви промени по тях.
4. Дигитален печат – още един фактор, който ще ви гарантира получаването на желания външен вид и дизайн на значките. Дигиталният печат, който използваме, спомага за постигането на висока плътност на цветовете и пълна яснота на отделните елементи. Сигурни сме, че и вие самите ще останете приятно изненадани, когато видите завършения вид на изработените от ГифтБГ.Ком значки.
5. Конкурентни цени – по-горе споменахме, че значките и другите продукти, които предлагаме посредством платформата ГифтБГ.Ком, са изцяло наше производство. Този факт ни позволява да сме абсолютно независими и сами да определяме цените на отделните артикули. Избирайки ГифтБГ.Ком, вие ще си гарантирате получаването на значки от най-високо качество на изключително конкурентни цени, съобразени с тенденциите на българския пазар и финансовите възможности на родния бизнес.
6. Възможност за експресни поръчки – често нашите клиенти се нуждаят от изработване и доставяне на значки във възможно най-кратки срокове. Последното важи с особена сила в случаи на организиране на корпоративни или обществени събития и кампании. За клиенти с подобни нужди сме предвидили опцията „Експресни поръчки“. Ако използвате тази опция, ще си осигурите изпълнение на поръчката в рамките на 24 часа. Ние от ГифтБГ.Ком сме максимално точни и коректни по отношение крайните срокове на отделните поръчки и ще спазим поетия към вас ангажимент до най-дребното условие и подробност.
Заложете на ГифтБГ.Ком и се сдобийте с най-добрите значки за своите цели и събития!

За какво служат значките
Какви са преимуществата на значките от платформата ГифтБГ.Ком

 
 
Виж още