Добре дошли в нашия магазин!

Категории

Връзки за бадж | Ленти за бадж

Изработка на ленти / връзки за бадж с печат.  Пълноцветен печат на ленти по поръчка. Цени без конкуренция Цени за брандирани ленти от 1,32лв./бр.

Бързи и експресни поръчки на дребно и едро online или на info@giftbg.com. За оптимална цена изпратете запитване заедно с файл за печат.

Летни за бадж с печат от Giftbg по поръчка. Брандирани ленти за баджЛенти за бадж печат на едро от GiftBg

Филтри
«1»
Страница 1 от 1
«1»

Изработка на  връзки за бадж с печат.  Пълноцветен печат на връзки по поръчка. Цени без конкуренция Цени за брандирани връзки от 1,32лв./бр.

Бързи и експресни поръчки на дребно и едро online или на info@giftbg.com. За оптимална цена изпратете запитване заедно с файл за печат.

В днешната динамична бизнес среда, визуалната идентичност и професионалният имидж са от решаващо значение за всяко дружество. Един от елементите, който веднага привлича вниманието и помога на вашето представяне, са връзките за баджове с брандиране на лого. Тези аксесоари са изключително полезен и ефективен инструмент за повишаване на разпознаваемостта на марката, както и за организация на събития и управление на търговски обекти.

Връзките за баджове са идеалното решение за удобство и функционалност. Те се предлагат в разнообразие от материали, цветове и широчина, като по този начин можете да изберете най-подходящия вариант, който да отговаря на корпоративната ви визия. Чрез персонализирано брандиране с логото на вашата компания, всяка лента за бадж става мощен рекламен носител.

Използването на ленти за баджове има и практическо приложение на корпоративни събития и търговски изложения, където елиминирането на объркването и осигуряването на лесна идентификация на персонала или участниците е от ключово значение. Такъв тип аксесоари подчертават професионализма и вниманието към детайла, което е изключително важно за потенциални клиенти или партньори.

За малките бизнеси и предприемачите специализираните връзки за баджове предлагат икономичен и ефективен начин да оставят трайно впечатление. Независимо дали става въпрос за локален бизнес среща, международно изложение или корпоративно събитие, персонализираните ленти за баджове могат да помогнат в изграждането на бранд и в създаването на професионална репутация.

В заключение, изборът на качествени връзки за баджове с брандиране на лого е стратегически ход за всяка компания, която иска да стои в крак с времето и да се открои в оживената бизнес среда. Това е инвестиция, която правите не само в продукт, но и в бъдещето и имиджа на вашата фирма. Избирайте мъдро и нека вашето лого бъде забелязано!  

 

 

Ленти за бадж  цени за изработка на едро. Поръчка на ленти за бадж он-лайн

Ние изработваме връзки за баджове с пълноцветен печат. Едноцветни връзки за бадж с цвят зададен от клиента. Връзки по размер на клиента. Ние можем да предоставим гарантирано ниски цени. Благодарение на натрупания ни дългогодишен опит сме оптимизирали производството и печата на връзки за бадж и можем да отговорим на изискавания както за малки така и за големи количества в кратки срокове на ниски цени и високо качетсво.

СУПЕР цена 1,20лв./бр. без ДДС при 400бр.  за бяла връзка с пълноцветен едностранен печат

СУПЕР цена 1,50лв./бр. без ДДС при 400бр.  за връзки с пълноцветен двустранен печат

- двустранен печат

- връзка 20мм

- метална карабина 20мм

ВРЪЗКИ ЗА БАДЖ

 

Ние можем да изработим дизайн за вашите ленти! С над 10 години опит сме лидер в предоставянето на персонализирани връзки за баджове и свързаните с тях продукти. Ние предлагаме широк спектър от различни производствени процеси и материали, както и безброй възможности да създадете своя уникален дизайн. Шамповане  и печат  на брандираните връзки за баджове са перфектни за следващата ви среща, търговско изложение, или събитие. Връзките за баджове, са един чудесен начин за рекламиране на вашия бизнес или събитие, като в същото време са и функционални с цел пропуск или идентифицкация.
Поръчайте при нас Вашият дизайн Отпечатан вурху връзка с пълноцветен печат. Пълноцветният ни  печат  позволява да бъде отпечатан върху цялата повърхностна връзката.Печат от единия до другия край от едната страна или от двете страни! Технологията е подходяща  за отпечатване на многоцветни дизайни и фотореалистични изображения върху цялата връзка.

Връзките за баджове са идеалното решение за идентификация. Вместо да се налага членове на Вашето мероприятие или вашите служители да се разхождат с карта за достъп, която лесно могат да загубят,  можете да им предоставите връзка за бадж кък която да прикрепят картата си за достъп.Отпечатайте логото си върху връзка за бадж за да популяризирате вашия бизнес, вашите идеи, слоган, или открито да подкрепите любимита си кауза.

 

За цена моля потърсете ни на 02 9515756 за да обсъдим вашата идея за изработка на връзки за бадж. Можете да ни изпратите и запитването си на info@giftbg.com

 

Връзки за баджове

Какво представляват връзките за баджове?

Връзките за баджове са сред най-популярните продукти, свързани с традиционните фирмени баджове. За какво служат въпросните връзки? Най-важното, което можем да кажем за връзките е, че те предоставят на служителите максимални дози удобство и комфорт по отношение ежедневното носене на баджовете. Защото тези идентификационни елементи обикновено се налага да се носят не само в офиса, но и на различни бизнес срещи, търговски изложения и корпоративни събития. След закрепянето на баджа, съответният служител просто трябва да сложи връзката на врата си и няма да има никакви грижи повече. Връзката с прикрепения към нея бадж ще бъде навсякъде с него, давайки му възможност да се идентифицира и да представи фирмата по най-добрия начин.

Кои са основните преимущества на връзките за баджове?

Връзки за баджове - За по-голямо удобство

Редица са преимуществата, които карат все повече фирми и корпоративни организации да прибягват до връзките за баджове. Сред въпросните преимущества са устойчивостта на връзката за бадж във времето, богатата гама от цветове и дизайни, както и възможността за носенето й навсякъде. Повече за споменатите дотук ползи и предимства за всяка една фирма от закупуването на връзки за баджове ще научите в следващите редове.
1. Възможност за носене навсякъде – това е основно преимущество на връзките за фирми и корпоративни организации, в които е от особено голямо значение служителите да носят навсякъде със себе си своите баджове. Каквито и правила да се съставят в тази посока, винаги е възможно по-разсеяните служители да забравят баджа си у дома или пък в офиса (при излизане за бизнес среща). Край на подобни практики ще се сложи само и единствено с помощта на връзките. Тъй като връзките за баджове обикновено се слагат на врата, няма как служителят да ги забрави или остави някъде. Благодарение на връзките (от една страна) ще отпадне нуждата съответният човек да помни къде е сложил баджа си, а от друга – пропуските по отношение носенето на тези идентификационни елементи ще намалеят до минимум.
2. Отлично представяне – по своята същност връзките за баджове са изключително елегантен и стилен елемент. Може да се каже дори, че те представляват идеалното допълнение към всяко облекло или фирмена униформа. Връзките с прикрепените към тях баджове ще представят идеално фирмата ви пред клиенти, бизнес партньори и други заинтересовани страни. Въпросните заинтересовани страни ще останат много приятно впечатлени както от отговорността и дисциплината на вашите служители, така и от поддържаната в организацията корпоративна култура и атмосфера.
3. Богата гама от цветове и дизайни – едно от най-хубавите неща при връзките за баджове е възможността да се постигне уникален външен вид, който да е в пълен синхрон с облика на фирмата и изповядваните от нея ценности. На пазара се предлага богата гама от цветове и дизайни връзки за баджове, измежду които може да се избира. Така че няма да представлява никакъв проблем за вас да намерите точно типа или модела връзки за баджове, подхождащи най-добре на вас и вашата организация.
4. Устойчивост във времето – и съвсем не на последно място, връзките за баджове са елементи, способни да запазят своето отлично състояние и външен вид за доста дълъг период от време. Това е най-сериозното преимущество на връзките, когато бъдат сравнени с щипките за баджове. Последните се износват бързо и се налага отново да бъдат сменяни. Докато при връзките за баджове ситуацията е съвсем различна. Веднъж след закупуването им, връзките за баджове ще ви вършат работа за години напред, улеснявайки както вас, така и всички ваши служители.

Защо да заложите на връзки за баджове от ГифтБГ.Ком?

Връзки за баджове - Поръчай сега!

ГифтБГ.Ком е специализирана платформа за създаване както на персонализирани подаръци за дома и семейството, така и на корпоративни рекламни продукти. Към втората група продукти спадат и връзките за баджове. Ние от ГифтБГ.Ком сме способни да ви предоставим значителни предимства по отношение изработването и доставянето на връзки за баджове. Ето защо да изберете нас, когато вашата фирма или корпоративна организация се нуждае от нови връзки за баджове:
Собствено производство – за разлика от редица други фирми, които само купуват и препродават връзки за баджове, цялата предлагана на платформата ни продукция се изработва от нас. В този смисъл ние сме тясно ангажирани и носим пълната отговорност за качеството на всеки един артикул от категория „Връзки за баджове“. С повече от 10-годишен опит на пазара, ГифтБГ.Ком е марка, усъвършенствала се в отговарянето на изискванията на потребителите и предоставянето на продукти с висока добавена стойност за тях. Можете да бъдете напълно сигурни, че ще ви снабдим с качествени и естетически изпипани връзки за баджове, които ще представят добре вашата организация и ще ви вършат работа за доста дълъг период от време.
Гъвкавост – екипът на ГифтБГ.Ком работи гъвкаво и с голямо внимание към нуждите и предпочитанията на клиента. Свързвайки се с нас, можете без никакво колебание да споделите точно как искате да изглеждат връзките за баджове и какви елементи трябва да съдържат (напр. име, лого или девиз на компанията). Ние сме способни да ви предложим най-богатата гама от цветове и дизайни на връзките за баджове, напълно съобразявайки се с начина, по който искате да представите фирмата пред служители, клиенти и бизнес партньори.
Конкурентни цени - ГифтБГ.Ком изработва и доставя връзки за баджове на изключително конкурентни и изгодни за клиента цени. Фактът, че сами произвеждаме връзките за баджове, ни позволява да не зависим от никой друг по отношение определянето на цените им. Така ние сме способни да предложим атрактивни цени, които отговарят напълно на финансовите възможности на българския бизнес.
Бързо изпълнение на поръчките – нашите клиенти могат да бъдат напълно спокойни, че поръчките им ще бъдат изпълнени коректно и във възможно най-кратки срокове. При свързване с нас, ще получите информация за стандартните срокове в зависимост от типа и обема на поръчката ви. А ако имате спешна нужда от връзки за баджове или просто искате да ги вкарате в употреба почти веднага, се възползвайте от бързите и експресни поръчки, които предлагаме. Повече информация за тези типове поръчки ще намерите тук .
Заложете на ГифтБГ.Ком и ще получите качествени и стилни връзки за баджове, отговарящи напълно на нуждите и предпочитанията ви!

Опция за различни аксесоари – може да поръчате с ролетка за бадж, карабинки различни размери и дебелина, сейфти закопчаване, щипка за бадж, джоб за бадж, ролетен държач за бадж, бадж за карта, калъф за бадж, баджове за карти

 

Онлайн магазинът за рекламни ленти за бадж е идеалното място за всички, които търсят персонализирани ленти за баджове, които да използват за рекламни цели или за идентификация на персонала в компанията или на събитието. Този магазин предлага широка гама от ленти за баджове, които могат да бъдат изработени специално по вашите изисквания и дизайн.

При нас ще намерите разнообразие от опции за персонализация на лентите за баджове. Можете да изберете цвят на лентата, ширина и материал, от който да бъде изработена. Освен това, имате възможност да добавите лого, текст или други графични елементи, които да бъдат отпечатани върху лентата. Това ви позволява да създадете уникални и персонализирани ленти за баджове, които отразяват визията и идентичността на вашата компания или събитие.

Магазинът се отличава с високо качество на продуктите си. Лентите за баджове се изработват с използване на висококачествени материали, които осигуряват здравина и издръжливост на продукта. Отпечатъците са ясни, детайлни и устойчиви на износване, което гарантира, че вашият бранд или съобщение ще бъдат представени на професионален и привлекателен начин.

Покупката на рекламни ленти за бадж от онлайн магазинът е бърза и удобна. Можете да изберете желаните опции и да качите дизайна си директно през уебсайта. След това, процесът на производство и доставка се извършват ефективно и навреме.

Допълнително, магазинът може да предложи и други свързани продукти или аксесоари, които могат да допълнят вашия бадж, като държачи за баджове или холдери. Това ви дава възможност да създадете цялостно решение за идентификация и реклама, отговарящо на вашите нужди.

В заключение, онлайн магазинът за рекламни ленти за бадж предлага висококачествени, персонализирани продукти, които са идеални за рекламни кампании, събития или идентификация на персонал. С широкия си избор от опции за персонализация и бързата си доставка, магазинът е партньорът ви в създаването на индивидуални и запомнящи се ленти за баджове.

 

Какво представляват връзките за баджове
Кои са основните преимущества на връзките за баджове
Защо да заложите на връзки за баджове от ГифтБГ.Ком

 

 

Виж още