Добре дошли в нашия магазин!

Категории

Начало 5 продукт(и)

Печат върху текстил

Печат върху текстил. Сублимационен, директен и трансферен.

 

 

 

 

Филтри
«1»
Страница 1 от 1
«1»

Печат върху текстил. Сублимационен, директен и трансферен.

Разполагаме  с над150 000 десена на всякаква тематика. Изпратете ни е-мейл с подробна информация за количество, тема на десена който Ви е необходим, приложение на плата тел. за връзка и ние ще се свържем с вас да предоставим най-добрия вариант.

 

Печат върху текстил

Печат текстил на ролка
Печат на плат по дизайн на клиента. Сублимация върху текстил. Печатаме върху платове на клиента.  Печат на ролка или разкроени детайли. Кратки срокове.
печат на разкроен текстил
Ние можем да печатаме върху скроени детайли или на ролка
печат текстил чрез сублимация
Печат върху текстил чрез сублимация
Сублимация флурисцентни мастила

Печат тектил със сублимационни флурисцентни/неон мастила

 Печат върху текстил чрез дигитален сублимационен печат.  НОВО!!! Печат на сублимация с флурисцентни мастила за още по впечатляващи и ефектни цветове.

 

 
Сублимация София
Сублиамационен ролков печат Transmatic 6240 Sport

 

Бъдещето е тук. Сублимационният с текстил (dye sub) е последният участник в света на функционалния текстил. Допреди няколко години щеше да е трудно да повярваме, че могат да се произвеждат такива усъвършенствани многофункционални функционални текстилни изделия. Днес сценарият се промени. Подтекстилите за боядисване са навлезли на пазара и са надхвърлили отпечатаните платове. Те са отличен печат за изработка на банери с най-високо качество, графични дисплеи, театрални дисплеи, системи за рамки на светлинни кутии и рекламни дисплеи. След отпечатването платът осигурява отлична консистенция на цветовете, с по-ясни и остри изображения в широка гама от цветове.
Печат на ленти

 

Печат сублимация на ролка Monti Antonio 76- ленти, ластици, ширити, колани и мн. др.

 

 

Sublimaciq_pechat_sofia

 

Сублимация печат на ролка Rolland RE 640

 


 
Печат текстил на ролка

 

Печат текстил на ролка
Печат текстил на ролка

 

Печат текстил на ролка
Печат текстил на ролка

 

Печат текстил на ролка

Рекламен текстил чрез дигитален печат

Печат върху тениски София


Добре дошли в нашата страница за сублимацинен печат и термотрансферни услуги на едро и дребно. Предлагаме печат и трансфер на нашите партньори и настоящи клиенти с цел да  подмогнем да обслужат своите клиенти по-добре. Ако имате поръчка за продукти който е прекалено голям за вас, или  имате временни проблеми с вашето оборудване, ние можем  да погнем с нашия широкоформатен печат (160см) върху текстил.

 Сублимационеб ролен печат. Сублимационен принтер Mimaki

Каландър за сублимация. Сублимационен трнасферен печат  София цена от 6лв. за 1кв./м

Няколко съвета, за да се изпълнят поръчките ви в срок е необходимо да ни предоствите файлове които са подходяши за печат. 

Изискайте шаблони за конкретен продукт който желаета да поръчате!

Едино от най-големите несъответствия е пропорцията на изпратено изображение, което не се вписва в желания продукт (например, типичен правоъгълна снимка е представена за квадратна плочка. Няма начин да се поберат без изрязване или разтягане на изображението и няма начин да се знае какво клиента очаква.)
НИКОГА не обръщайте изображението огледално. Ние правим тази част тук и тя е автоматизирана в нашата работен процес.


Преобразуване на текста в криви или  запишете като TIF! Ако има текст в изображението и изпращате в формат CDR, PDF или EPS файл, конвертирайте текста в криви. Ако запишете файловете като TIF, не е необходимо да се обръщат в криви.


Каква резолюция?

Обикновено 200-300PPI  PPI = пиксела на инч.
 

Файловете които изпращате да са:
.pdf - Portable Document Format
.cdr - CorelDraw ™ (версия X6 или по-ниска)
.eps - Encapsulated Postscript
.tif - TIFF растерна графика
.jpg - Jpeg растерна графика
 

 

* Забележка: Резултата от нашия принтер няма да съвпадне с вашия принтер, нито е съпоставим с монитора на компютъра си. Ако цветът е важен за Вас, трябва да се одобри мостра изпълнена от нашата производствена база.

 

Дигитален печат върху текстил - Отпечатайте вашите проекти за платове
Ние сме фирма занимаваща се с дигитален печат в България и ние можем да отпечатате материал за вашия проект, хоби шоу или бизнес. С над 10 години опит на дигитален печат на текстил и производство на стоки и аксесоари, ние имаме богат опит и възможности в дигитален печат върху текстил. Ние имаме една от най-широките селекции на платове и материали. Всеки с изключителни свойства, позволяващи идеи за вашите печатни текстилни нужди. Ние разполагаме със собствена база за печат. Ние печатаме текстил без изискване за минимално количество. Тази услуга е идеална за дизайнери, бутици, шивашки ателиета и занаятчийски производства, мода и облекло на прототипи, печта на дамаски за тапицерия плюс безброй други текстилни нужди.

Печат на тениски чрез принтер за директен печат върху тъмен и светъл текстил Epson SureColor F2000 . Тениски-екипи-якета Качество, производителност и надеждност  GiftBg.com добави към своята линия текстилни принтери своя първи DTG (direct-to-garment, принтер за директен печат върху текстил и готови текстилни изделия) принтер SureColor SC-F2000 с който вече ние разполагаме и можем да отпечатаме върху тениска всеки ваш дизайн.  Epson SureColor SC-F2000 е със сериозни предимства.

Можем да печата на материали до 25 мм дебелина; TFP печатаща глава; мастила UltraChrome DG (CMYK + White); възможност за печат на ярки и наситени цветове и плътен бял печат върху тъмен текстил и наситено и плътно черно върху светъл текстил; сертификация Oeko-Tex Standard 100.

 Директен печат на рекламни тениски.

Дигитален печат на тениска с DTG печат:

Директното отпечатване на облекла или отпечатването на тениска с директен цифров печат DTG, е най подходящия за отпечатване на цветни изображения върху дрехите. Печатът DTG може да се използва както за светли, така и за тъмни дрехи. Използвайки най-новите технологии за печат и най-висококачествените машини DTG, ние в GiftBG.com можем да отпечатаме цветни изображения върху широк спектър от тениски, поло ризи, качулки и други видове облекла.

Използва за печат на тениска чрез DTG:

За разлика от сито печата, който обикновенно е висока цена за настройка, Direct to Garment (или DTG печат) е идеален за кратки серии и единични бройки на пълноцветен печат върху широк спектър от дрехи. Услугите за DTG на GiftBG.com произвеждат висококачествено отпечатано на облекло в рамките на няколко часа след получаване на завършената поръчка, което го прави идеална техника за печат за модни, промоционални дрехи и спортни екипи.

 

 

Какви са предимствата, на дигиталния текстилен печат който Giftbg.com предлага:

1. Най-лесният начин за да получиете желания печат върху готово изделие. Конвенционалните методи разбираемо изискват големи количества. Giftbg.com позволява да отпечатате малки серии много по-ефективно.

2. Печата върху текстил от Giftbg.com ви осигорява устойчивост на цвета.

3. Дигиталния печат върху текстил намалява риска при инвестиции! Дава възможност за по-малки инвестиции, за да се получи един краен продукт на пазара.

4. Няма ограничение за броя на цветове или размер на повторение.

5. Ние отпечатваме фотореалистични изображения върху плата.

6. Идеален за къси серии, проектирани щампи, персонализирани щампи, при това уникални и единствени по рода!

7. Чрез Giftbg.com може да постигнете отпечатъци, които не са възможни с конвенционалния метод.

8. Ниски такси за подготовка.

9. Без изискване за минимални количества.

10. Кратки срокове за изпълнение на поръчките.

11. Може да отпечата цветни изображения на широка гама дрехи

12. Можем да отпечатаме изделия в рамките на няколко часа след получаване на поръчката

13. Можем да печатаме както за светли, така и за тъмни материи

14. Перфектен за модни, промоционални тениски и спортни екипи.

 

 

Голямо разнообразие от текстил
Ние печатаме на 60 вида плат платове като  за целта използаме качествени мастила които са безвредни с дълготраен цвят и великолепен краен резултат. 

 

Пълноцветен печат върху ластик.

При нас можете да поръчате пълноцветен печат върху ластик. Можем да отпечатаме всеки дизайн върху ластик или лента, който желаете.

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е giftbg_lastici_1080x1080-1-1024x1024.png
 
Печатаме ластици за вашия бранд
 
Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е ЛАСТИЦИ-ЛЕНТИ-РЕКЛАМА-сайт-1024x1024.jpg
 
Ролков печат на ленти и лстици с дизайн на клиента.
 


Материалът за печат върху ластик който използваме е много мек и дишащ, може да се използва за клинове, детски дрехи, бельо, бански костюми, спортни облекла, лента за глава, гривна, детско облекло и др.

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е 20210328_141323-768x1024.jpg
 

Печат на тъкан ластик за

Като аксесоар за облекло, ластикът по-поръчка се използва широко за маншети за дрехи и колани, включително ластици с щампа. И може да се раздели на черно-бели ластици и цветни ластици по отношение на цвета. Съгласно различните методи на тъкане, той се разделя на тъкан и плете. Нямаме изискване за миинимално количество за печат.

Персонализиран ластик с печат е идеален за отпечатване на вашия барнд вурху дрехите които произвеждате. Той е особено подходящ за бельо, панталони, спортно облекло, бебешки дрехи, сватбени рокли, пуловери, бюстове, рима дрехи, маски, тениски, шапки и др. потребности, занаяти, играчки и канцеларски материали както и ръчно изработени изделия.


Ластик (еластична лента) по поръчка
Персонализираният отпечатан ластик се отнася до отпечатване на различни шарки и лога върху лентата. И с различни основни колани, това ще доведе до различни резултати, включително цветни термични трансфери и печат.

Отпечатания от нас ластик е подходяща за всички видове аксесоари за облекло, кантове и дантели. По този начин той е идеален за маншети за дрехи, велкро, презрамки за бельо и др. По същия начин предлагаме и персонализирана печатна лента, лента за дрехи и др.

Поръчайте ролка ластик по поръчка, за да стартирате чисто новата си модна линия, да надстроите съществуващите си проекти. Можете да ни изпратите вашето лого, шаблон или текст и да поръчате вашата ролка ластик за дрехи.

Персонализирания ластик на ролката е идеалният материал за дрехи, носени за удобство и предназначени да се държат на място. Бельото, банските костюми, пижамите или койот и да е произвеждан от вас продукт ще изглеждат невероятно отпечатания ваш дизайн и цвят на вашия бранд. Придайте на проекта си професионална и неоспорима привлекателност, като създадете маркова линия с отпечатан отнас ластик.

Ние персонализираме чрез сублимационен печат ластик без изискаване за минимално количество. Не сте сигурни колко метра искате да поръчате? Можете да стартирате и дори с един метър за проба тест или създаване на уникален продукт. Свържете се с нас за да обсъдим вашите нужди.

Текстилен ролков печат. Печат на ластик

  •  лента / ластик

Цена за печат на ластик 1,50лв./м при поръчка
100метра с ширина:

  • 20 (19)мм
  • 25 (24)мм
  • 30 (29)мм
  • 35 (33)мм
  • 40 (38)мм

*В цената е влючен печат + ластик до 40мм*Възможен печат и на по-големи ширина. Без ограничение за ширина на лента / ластик.

Няма минимална поръчка.
За поръчки под 100метра
Цена 30лв. + 1,50лв./м

За поръчки над 100метра допълнителни отстъпки. Моля изпращайнте запитвания с дизайн и тираж на info@diviprint.com

*Цените са без ДДС
В цената НЕ Е вкл. изработка на дизайн и/или предпечат

*Размерът в (скобите) е реалния след печат.
Има свиваемост при печат около 5-6%

За повече информация:

Виж още