Добре дошли в нашия магазин!

Категории

Начало 6 продукт(и)

Печат върху текстил

Печат върху текстил. Сублимационен печат върху текстил. Директен печат върху текстил. DTF печат върху текстил. Трансферен печат върху текстил. Ситопечат върху текстил.

 

 

Филтри
«1»
Страница 1 от 1
«1»

Печат върху текстил. Сублимационен печат върху текстил. Директен печат върху текстил. DTF печат върху текстил. Трансферен печат върху текстил. Ситопечат върху текстил.

 

Разполагаме  с над 150 000 десена на всякаква тематика. Изпратете ни е-мейл с подробна информация за количество, тема на десена който Ви е необходим, приложение на плата тел. за връзка и ние ще се свържем с вас да предоставим най-добрия вариант.

печат на платове с коледни мотиви

 

Печат върху хавлииени кърпи 

 

Печат върху текстил

Печат на плат по дизайн на клиента. Сублимация върху текстил. Печатаме върху платове на клиента.  Печат на ролка или разкроени детайли. Кратки срокове.
Ние можем да печатаме върху скроени детайли или на ролка
 
Печат върху текстил чрез сублимация

Печат тектил със сублимационни флурисцентни/неон мастила

 Печат върху текстил чрез дигитален сублимационен печат.  НОВО!!! Печат на сублимация с флурисцентни мастила за още по впечатляващи и ефектни цветове.

 

 

 

Сублиамационен ролков печат Transmatic 6240 Sport

 

Каландър за сублимация. Сублимационен печат от 4лв./м2

 

Бъдещето е тук. Сублимационният с текстил (dye sub) е последният участник в света на функционалния текстил. Допреди няколко години щеше да е трудно да повярваме, че могат да се произвеждат такива усъвършенствани многофункционални функционални текстилни изделия. Днес сценарият се промени. Подтекстилите за боядисване са навлезли на пазара и са надхвърлили отпечатаните платове. Те са отличен печат за изработка на банери с най-високо качество, графични дисплеи, театрални дисплеи, системи за рамки на светлинни кутии и рекламни дисплеи. След отпечатването платът осигурява отлична консистенция на цветовете, с по-ясни и остри изображения в широка гама от цветове.

 

 

Сублимация печат на Epson F9400H

сублимационен печат софия

 

печат върху текстил

 

Печат текстил на ролка

Печат текстил на ролка

Печат текстил на ролка

Сублимация на текстил с десен на клиента

Рекламен текстил чрез дигитален печат


Добре дошли в нашата страница за сублимацинен печат и термотрансферни услуги на едро и дребно. Предлагаме печат и трансфер на нашите партньори и настоящи клиенти с цел да  подмогнем да обслужат своите клиенти по-добре. Ако имате поръчка за продукти който е прекалено голям за вас, или  имате временни проблеми с вашето оборудване, ние можем  да погнем с нашия широкоформатен печат (160см) върху текстил.

 

Няколко съвета, за да се изпълнят поръчките ви в срок е необходимо да ни предоствите файлове които са подходяши за печат. 

Изискайте шаблони за конкретен продукт който желаета да поръчате!

Едино от най-големите несъответствия е пропорцията на изпратено изображение, което не се вписва в желания продукт (например, типичен правоъгълна снимка е представена за квадратна плочка. Няма начин да се поберат без изрязване или разтягане на изображението и няма начин да се знае какво клиента очаква.)
НИКОГА не обръщайте изображението огледално. Ние правим тази част тук и тя е автоматизирана в нашата работен процес.


Преобразуване на текста в криви или  запишете като TIF! Ако има текст в изображението и изпращате в формат CDR, PDF или EPS файл, конвертирайте текста в криви. Ако запишете файловете като TIF, не е необходимо да се обръщат в криви.


Каква резолюция?

Обикновено 200-300PPI  PPI = пиксела на инч.
 

Файловете които изпращате да са:
.pdf - Portable Document Format
.cdr - CorelDraw ™ (версия X6 или по-ниска)
.eps - Encapsulated Postscript
.tif - TIFF растерна графика
.jpg - Jpeg растерна графика
 

 

* Забележка: Резултата от нашия принтер няма да съвпадне с вашия принтер, нито е съпоставим с монитора на компютъра си. Ако цветът е важен за Вас, трябва да се одобри мостра изпълнена от нашата производствена база.

 

Дигитален печат върху текстил - Отпечатайте вашите проекти за платове
Ние сме фирма занимаваща се с дигитален печат в България и ние можем да отпечатате материал за вашия проект, хоби шоу или бизнес. С над 10 години опит на дигитален печат на текстил и производство на стоки и аксесоари, ние имаме богат опит и възможности в дигитален печат върху текстил. Ние имаме една от най-широките селекции на платове и материали. Всеки с изключителни свойства, позволяващи идеи за вашите печатни текстилни нужди. Ние разполагаме със собствена база за печат. Ние печатаме текстил без изискване за минимално количество. Тази услуга е идеална за дизайнери, бутици, шивашки ателиета и занаятчийски производства, мода и облекло на прототипи, печта на дамаски за тапицерия плюс безброй други текстилни нужди.

Печат на тениски чрез принтер за директен печат върху тъмен и светъл текстил Epson SureColor F2000 и Brother GTX Pro . Тениски-екипи-якета Качество, производителност и надеждност  GiftBg.com добави към своята линия текстилни принтери своя първи DTG (direct-to-garment, принтер за директен печат върху текстил и готови текстилни изделия) принтер SureColor SC-F2000 с който вече ние разполагаме и можем да отпечатаме върху тениска всеки ваш дизайн.  Epson SureColor SC-F2000 е със сериозни предимства.

Можем да печата на материали до 25 мм дебелина; TFP печатаща глава; мастила UltraChrome DG (CMYK + White); възможност за печат на ярки и наситени цветове и плътен бял печат върху тъмен текстил и наситено и плътно черно върху светъл текстил; сертификация Oeko-Tex Standard 100.

 

Дигитален печат на тениска с DTG печат:

 

Печат на тениски с Brother от Giftbg

Директното отпечатване на облекла или отпечатването на тениска с директен цифров печат DTG, е най подходящия за отпечатване на цветни изображения върху дрехите. Печатът DTG може да се използва както за светли, така и за тъмни дрехи. Използвайки най-новите технологии за печат и най-висококачествените машини DTG, ние в GiftBG.com можем да отпечатаме цветни изображения върху широк спектър от тениски, поло ризи, качулки и други видове облекла.

Използва за печат на тениска чрез DTG:

За разлика от сито печата, който обикновенно е висока цена за настройка, Direct to Garment (или DTG печат) е идеален за кратки серии и единични бройки на пълноцветен печат върху широк спектър от дрехи. Услугите за DTG на GiftBG.com произвеждат висококачествено отпечатано на облекло в рамките на няколко часа след получаване на завършената поръчка, което го прави идеална техника за печат за модни, промоционални дрехи и спортни екипи.

 

Печат сублимация на ролка Monti Antonio 76- ленти, ластици, ширити, колани и мн. др.

 

 

 

Какви са предимствата, на дигиталния текстилен печат който Giftbg.com предлага:

1. Най-лесният начин за да получиете желания печат върху готово изделие. Конвенционалните методи разбираемо изискват големи количества. Giftbg.com позволява да отпечатате малки серии много по-ефективно.

2. Печата върху текстил от Giftbg.com ви осигорява устойчивост на цвета.

3. Дигиталния печат върху текстил намалява риска при инвестиции! Дава възможност за по-малки инвестиции, за да се получи един краен продукт на пазара.

4. Няма ограничение за броя на цветове или размер на повторение.

5. Ние отпечатваме фотореалистични изображения върху плата.

6. Идеален за къси серии, проектирани щампи, персонализирани щампи, при това уникални и единствени по рода!

7. Чрез Giftbg.com може да постигнете отпечатъци, които не са възможни с конвенционалния метод.

8. Ниски такси за подготовка.

9. Без изискване за минимални количества.

10. Кратки срокове за изпълнение на поръчките.

11. Може да отпечата цветни изображения на широка гама дрехи

12. Можем да отпечатаме изделия в рамките на няколко часа след получаване на поръчката

13. Можем да печатаме както за светли, така и за тъмни материи

14. Перфектен за модни, промоционални тениски и спортни екипи.

 

 

Голямо разнообразие от текстил
Ние печатаме на 60 вида плат платове като  за целта използаме качествени мастила които са безвредни с дълготраен цвят и великолепен краен резултат. 

 

 

Пълноцветен печат върху ластик.

При нас можете да поръчате пълноцветен печат върху ластик. Можем да отпечатаме всеки дизайн върху ластик или лента, който желаете.

 

Печатаме ластици за вашия бранд

 

 

 

печат на ластици от Giftbg

 
 

Ролков печат на ленти и лaстици с дизайн на клиента.

ролков печат на ленти и ластици с дизайн и бранд на клиента

 


Материалът за печат върху ластик който използваме е много мек и дишащ, може да се използва за клинове, детски дрехи, бельо, бански костюми, спортни облекла, лента за глава, гривна, детско облекло и др.

 
 

Печат на тъкан ластик за

Като аксесоар за облекло, ластикът по-поръчка се използва широко за маншети за дрехи и колани, включително ластици с щампа. И може да се раздели на черно-бели ластици и цветни ластици по отношение на цвета. Съгласно различните методи на тъкане, той се разделя на тъкан и плете. Нямаме изискване за миинимално количество за печат.

Персонализиран ластик с печат е идеален за отпечатване на вашия барнд вурху дрехите които произвеждате. Той е особено подходящ за бельо, панталони, спортно облекло, бебешки дрехи, сватбени рокли, пуловери, бюстове, рима дрехи, маски, тениски, шапки и др. потребности, занаяти, играчки и канцеларски материали както и ръчно изработени изделия.


Ластик (еластична лента) по поръчка
Персонализираният отпечатан ластик се отнася до отпечатване на различни шарки и лога върху лентата. И с различни основни колани, това ще доведе до различни резултати, включително цветни термични трансфери и печат.

Отпечатания от нас ластик е подходяща за всички видове аксесоари за облекло, кантове и дантели. По този начин той е идеален за маншети за дрехи, велкро, презрамки за бельо и др. По същия начин предлагаме и персонализирана печатна лента, лента за дрехи и др.

 

Печат върху ластик тъкан 40мм Wabi Sabi

Поръчайте ролка ластик по поръчка, за да стартирате чисто новата си модна линия, да надстроите съществуващите си проекти. Можете да ни изпратите вашето лого, шаблон или текст и да поръчате вашата ролка ластик за дрехи.

Персонализирания ластик на ролката е идеалният материал за дрехи, носени за удобство и предназначени да се държат на място. Бельото, банските костюми, пижамите или койот и да е произвеждан от вас продукт ще изглеждат невероятно отпечатания ваш дизайн и цвят на вашия бранд. Придайте на проекта си професионална и неоспорима привлекателност, като създадете маркова линия с отпечатан отнас ластик.

Ние персонализираме чрез сублимационен печат ластик без изискаване за минимално количество. Не сте сигурни колко метра искате да поръчате? Можете да стартирате и дори с един метър за проба тест или създаване на уникален продукт. Свържете се с нас за да обсъдим вашите нужди.

Текстилен ролков печат. Печат на ластик

  •  лента / ластик

Цена за печат на ластик 1,50лв./м при поръчка
100метра с ширина:

  • 20 (19)мм
  • 25 (24)мм
  • 30 (29)мм
  • 35 (33)мм
  • 40 (38)мм

*В цената е влючен печат + ластик до 40мм*Възможен печат и на по-големи ширина. Без ограничение за ширина на лента / ластик.

Няма минимална поръчка.
За поръчки под 100метра
Цена 30лв. + 1,50лв./м

За поръчки над 100метра допълнителни отстъпки. Моля изпращайнте запитвания с дизайн и тираж на info@giftbg.com

*Цените са без ДДС
В цената НЕ Е вкл. изработка на дизайн и/или предпечат

*Размерът в (скобите) е реалния след печат.
Има свиваемост при печат около 5-6%

За повече информация:

 

Щампи върху плат:

Създаването на индивидуален стил и подчертаване на личността често минава през избора на облекло и аксесоари, които носят уникален отпечатък. Щамповането върху текстил е артистичен и иновативен начин да се изрази тази индивидуалност. Дали става въпрос за суичъри, тениски, раници, торбички, чадъри,  работно облекло и какво ли още не,  персонализираните щампи представляват не само модна заявка, но и могат да засилят брандирането на корпоративни събития, рекламни кампании и специални поводи.

Предлагайки услуги за щампи върху плат, ние ви осигуряваме възможността да превърнете всяка ваша идея в реалност. Суичърите са перфектния идея за щампи със смели послания и оригинални дизайни. Изберете тениски, които могат да се носят както на ежедневна база, така и на спортни или културни събития, за да разпространите вашето послание широко. Раниците, торбичките и чадърите освен практични, могат да бъдат направени уникални с удивителни щампи, отразяващи вашата креативност или корпоративната ви идентичност.

Работното облекло също преминава през преобразяването благодарение на персонализираните щампи. Дали става държава за строителни работници, лекари или заведения за хранене, ние можем да създадем уникално облекло, което не само отговаря на всички стандарти за безопасност и удобство, но и носи силата на вашата марка.

Нашата услуга за щампи върху текстил е гъвкава и адаптивна към нуждите и желанията на клиентите. От висококачествен печат, през разнообразие от цветове и шрифтове, до уникални дизайни и материали - ние сме тук, за да направим вашата визия видима за света.

Виж още