Добре дошли в нашия магазин!

Категории

Начало 21 продукт(и)

Табели

Изработка на табели по поръчка

Филтри
«1»
Страница 1 от 1
«1»

Изработка на табели по поръчка:

Табели за врати, табели за врата, табели за пощенски кутии, табели за стена, табели със сменяема информация, табели за детска стая, гравирани табели, табели за кутии, рекламни табели, табели за магазини, табели за камиони, указателни табели, табели за строеж, табела работно време, стикер за работно време, примерна табела за работно време, табела работно време изисквания, табела работно време шаблони, табела работно време образец, табела работно време държавен вестник табела за улица,  табела за кола с име, табела за кола младоженци, табела за коли с имена, табели с имена за камиони, пластмасови табели за номера, табели за магазин, табели за магазини, рекламни табели за магазин, светещи табели за магазин, магазин табела, светещи табели алуминиеви, светеща табела алуминиева, светеща реклама магазин,рекламни табели цени, поръчка на табели, указателни 

 

ТАБЕЛКИ

 

Табелка гравирана китара

 

Музикални сте? Екстравагантни? А може би просто искате вашата табелка на вратата да се отличава от тази на останалите? Представяме ви табелка гравирана китара с безплатно гравиране на текст. От нашата богата цветова гама Вие можете да изберете китарата да е във вашия любим цвят. Нашите специалисти внимателно ще гравират надписа с избрания от вас шрифт. Табелката гравирана китара е идеална за дома, офиса, а също и за музикални академии. Ако преподавате в такава академия, то вашите ученици много по-лесно ще запомнят името ви, ако то е изписано на табелка във формата на китара всеки път, като го погледнат, ще се усмихнат. Табелката ще направи впечатление и на случайни минувачи.. Ако желаете да закупите повече бройки, свържете се с нас.

 

Табелки за офис

 

Когато някой човек влезне в сграда, той се оглежда за надписи, които да го насочат към правилното място. Ако сте мениджър на компания, ще са Ви необходими табелки за офис. Те ще улеснят Вашите клиенти и служители, тъй като няма да им се налага да попитат къде е офиса на мениджъра или на счетоводителя, защото на табелката за офис тази информация ще им бъде предоставена. Те ще знаят Вашето име и позиция още преди да са Ви видели. Табелките за офис са не само подходящи, но и необходими за фирмата. А един добър мениджър трябва да се погрижи за всеки детайл от сградата на фирмата. Табелките за офис не са изключение. Оставяме на Вас да изберете модела на табелките.

 

Входни табелки с надпис

 

Входната врата е първото впечатление, което правите на вашите гости и познати. В този смисъл тя представлява и отражението на вашия дом към света. Какъв по-добър начин да се идентифицирате от красивата входна табелка с име на фамилията. Входните табелки с надпис ви представят на останалите. Поставете името си на табелка, така че всеки да знае къде да ви намери. Многобройните ни дизайни и цветове гарантират, че ще имате стилен начин да посрещате хора в личното си пространство. Входните табели с надпис са лесни за проектиране и се доставят за кратко време. Необходимо ни е само вашата визия за това как искате тя да изглежда, нейната форма и цвят и ние ще я изработим по ваш стил. Входните табелки с надпис също са подходящи, ако например току що сте завършили строежа на нова жилищна сграда и ви остават последни детайли. Не се колебайте да се обърнете към нас.


 

Табела "Забранено паркирането" + паяк


 
Табела “Паркирането забранено със знака за принудително преместване с “Паяк”” е с размер 40х60см.
 Табелата е изработена от PVC материал, който е подходящ за всякакви метеорологични условия. 
Табелата “Забранено паркирането” има гаранция от 2 години. 
Ако не искате стандартната визия на табелата “Забранено паркирането”, то можете да ни изпратите вашите идеи и ние ще изработим продукта до 5 работни дни. 
За повече информация можете да ни потърсите на тел. 02/ 951 57 56 или ни изпратете имейл на info@giftbg.com
Виж още