Добре дошли в нашия магазин!

Категории

ХАВЛИИ / КЪРПИ със снимка

Хавлия / Плажна кърпа по ваш дизайн / със снимка /  с лого / брандирани / цени без конкуренция / кратки срокове

Филтри
«1 2 3»
Страница 1 от 3
«1 2 3»

Хавлия със снимка и/или надпис с печат по цялата повърхност.

Плажна кърпа по ваш дизайн.

Направете вашaта собствена Плажна кърпa - Двустранно отпечатана с двойна мекота за по голям комфорт.
Ако искате вашата плажна кърпа да бъде отпечатана от двете страни  ние можем да отпечатва втори слой и да ги зашием заедно, така че имате снимки отпред и отзад. Това е само 50% допълнително, а не двойно на стойността. Двойна дебела и двойно отпечатване е възможно за всеки размер на нашите кърпи. Създай свой собствен дизайн. След като дизайна е напълно готов, ние ще го отпечатаме дълбоковъв влакната на кърпата Ви. Благодарение на нашите сложни методи за печат, изображението ви ще трае години. Насладете се на любима снимка върху кърпата ви за плажа, басейна, или у дома! Забавно и служи както и нестандартна плажни кърпа и една уникална идея за подарък. Може да бъде перфектна както и за  фитнес зала, пътуване, къмпинг къпа и т.н.

 

Разнообразие от ГОЛЕМИ плажни кърпи. 
Ние правим  различни размери плажни кърпи от малък (чудесно за бебета и деца) до огромни двойни плажни кърпи за двойки, младоженци и семейства. Единствено при нас можете да персонализирате кърпи в този мащаб. Ние имаме средни кърпи, подходящи  за децата и  размери за  възрастни и макси възрастни версии. Ние дори можем да изработим огромни плажни кърпи до 5 метра, ако желаете това - просто се обадете, за да се информирате за нашите големи плажни кърпи и други поръчкови варианти.


Изберете вашия собствен размер персонализирани кърпа! Ние ги направим по поръчка. Свържете с нас за повече информация
Абсорбираща водата персонализирана кърпа

 

Моля, имайте предвид, че тези продук са отпечатва чрез дигитална технология специално по ваша поръчка! Вашата кърпа е с дебелина 400гр./м2, при което при прибутване на влакната  в едната посока принта е с перфекно качество, а натиснати влакната в противоположната посока се появяват малки бели петънца от бяла текстилна подложка дълбоко надолу. Тези петънца са минимални и еневъзможно да се избегне при идивидуални поръчки. Ръбовете на кърпа по поръчка се подгъват на ръка и е възможно отклонение от идеалната права, но тези отклонения са напълно приемливи и те няма да направят вашата кърпа  по-малко любима.

Отпечатване на цяла кърпа е изключително трудно да се направи, но ние го правим добре. Ние оптимизирахме отпечатването върху кърпа (хавлиен плат) за да се гарантира баланс за най-добър печат и дебелината.  

 

 

Принтирай снимка въху кърпа или ни изпрати няколко за изработка на колаж.
Най-простият начин да създадете свой собствена плажна кърпа е с една снимка. Те изглеждат страхотно, особено за кърпи двоен размер, ние можам да изработим и фотоколажи за вас. Тази популярна и лесна употреба на този продукт го прави чудесна идея за подарък със снимка. Ние обичаме да ги произвеждаме.

 

 

Грижи: Тези кърпи издържат години години.  Мастилото е постоянно и е проникнало в нишките на плата, така че няма да избледнее. Препоръчително е да се перат  до 30 ° С.

 

 

 

Хавлията със снимка е интересна възможност да разнообразите подаръците за близките ви хора, ако вече сте се изчерпали откъм идеи. В същото време хавлията с отпечатана снимка е освен оригинален, но и много практичен подарък. Можете да бъдете сигурни, че вашият приятел или близък човек ще си спомня редовно за вас не само когато е на плажа, но и когато ползва хавлията на СПА почивка, в домашни условия и въобще при всякакви пътувания и екскурзии. Хавлията със снимка неизменно присъства в багажа при всяко пътуване. Освен това тази оригинална идея със сигурност привлича вниманието на околните. Сами разбирате, че едва ли на плажа, или пък в СПА-хотела ще има други почиващи с подобна хавлия. Този факт още повече засилва уникалността на подаръка. Вероятността тя да стане любимият подарък на вашия близък е наистина голяма.

 

Още един голям плюс към персонализирания подарък – кърпа за баня с отпечатана снимка, е възможността да съчетаване на снимка с надпис по ваш избор. С избрано от вас послание върху кърпата вие я правите и чудесен подарък за конкретен повод. Така обикновената хавлиена кърпа може да се превърне в наистина скъп подарък със сантиментална стойност.

 

Разбира се кърпата със снимка може да бъде и отпечатана в по-малък размер, така че да служи за ежедневна употреба във вашата баня. В този случай хавлиената кърпа със снимка е идеален подарък за вашия любим човек. Този персонализиран подарък е прекрасна възможност да накарате вашия любим да си спомня всяка сутрин за вас. Не без значение е и самата снимка върху кърпата, която, ако е умело подбрана, може да препраща и към съкровени общи щастливи моменти. Един подарък става наистина оригинален, когато в него се вложи мисъл, любов и желание. Персонализирана хавлиена кърпа с отпечатана снимка със сигурност ви дава възможност да проявите въображение в името на това да зарадвате ваш близък.

 

Кърпа със снимка по ваш дизайн:

Друга възможност за нестандартен подарък би била кърпата със снимка сразмери 50 x 100 по ваш дизайн. С това предложение ви предоставяме възможността да изберете както снимката, която да отпечатаме върху кърпата, както и текста, който да придружава изображението. Разбира се, ще се съобразим с всички ваши изисквания (шрифт, големина на текста, разположение на текста и т.н.), така че отпечатаната снимка върху хавлията да отразява напълно вашите виждания за този нестандартен подарък.

 

Кърпа с отпечатано рекламно лого на фирма:

цени рекламни хавлии / кърпи на едро

Ако се чудите какви коледни подаръци да подарите на служителите на фирмата за Коледното парти, ние ви предлагаме нова и нестандарта възможност за фирмени коледни подаръци – хавлиени къпри с лого на фирма (или снимка на работния колектив). Отпечатайте фирменото лого (или снимка на колегите) върху първокачествени хавлиени кърпи като подарък за успешната работна година. Фирменото лого може да бъде напечатано на цялата кърпа, а може и просто да придружава общата снимка на колегите, напечатана като фон.

Този класически корпоративен подарък е подходящ за най-успелите служители, които с радост ще отнесат вкъщи фирменото лого (или снимка от успешната работна година), отпечатано върху хавлиена кърпа. Този подарък е и изключително практичен, като можете да бъдете сигурни, че ще се ползва, а дори може би и всяка сутрин.

Измислете текст или послание, което ние можем допълнително да напечатаме, така че да мотивира служителите за още по-ползотворна работа през новата година. Такъв подарък със сигурност би повишил корпоративния имидж на вашата фирма. Успешната фирма се грижи за своите служители и им подарява незабравими подаръци.

 

Кърпа с изображение от интернет:

Освен кърпи със снимки или фирмено лого, ние можем да отпечатаме и изображения от интернет върху хавлиени кърпи. Не е нужно да имате снимка на човека, когото искате да зарадвате. Помислете за неговото хоби, помислете за нещата, които харесва. Напишете в гугъл ключовата дума и изберете изображения. Всички тези картинки могат да бъдат отпечатани на хавлиена кърпа, като по този начин се превръщат в оригинален подарък – единствен по рода си и незабравим. Страхотна идея за подарък би била хавлиената кърпа с изображение на любимото цвете на вашата половинка, придружено от надпис или пожелание. Или пък друга възможност – картинка/изображение на любимия футболен отбор на вашия приятел. Ако пък той обича особено колата си, ние можем да я отпечатаме за вас върху хавлиена кърпа. Такъв подарък със сигурност не се оставя на някой прашен рафт. Помислете върху нашето предложение, а ние ще направим от вашата идея уникален персонализиран подарък за всеки повод.

 

КЪРПА ЗА ВАШЕТО ДЕТЕ С ДЕТСКА КАРТИНКА ПО ИЗБОР

Чудесна идея за подарък за вашето дете е кърпата с отпечатана негова снимка или изображение на любимия му детски герой от детско филмче или телевизията. Можете да сте сигурни, че с този подарък детето ви никога няма да посегне към чужда кърпа от банята. С този уникален персонализиран подарък вие не само радвате вашето дете, но и елиминирате един битов домашен проблем, а именно – коя кърпа на кого е в банята. Освен това - с този персонализиран детски подарък вие развивате у вашето дете чувство за собственост. То с радост ще ползва собствената си детска кърпа с картинка на любимия анимационен герой. Ако предпочитате, ние можем да отпечатаме върху хавлиената кърпа детска снимка или обща снимка от последната семейна ваканция. Така връщате положителните емоции обратно вкъщи. Този личностен подарък остава и за спомен. Висококачествените материали позволяват детската кърпа с отпечатана картинка да продължи да радва детето, докато то расте. Не пропускайте възможността да зарадвате вашето дете с един наистина персонален за него подарък. Превърнете подготовката на сутрешния детски тоалет в приятно занимание. Просто изберете подходяща снимка или картинка и ние ще я отпечатаме върху кърпа с размер по ваше желание. 

Цени за изработка на рекламни плажни хавлии / кърпи барндирани с лого 

Виж още