Добре дошли в нашия магазин!

Категории

ОДЕЯЛО със снимка

Одеяла със снимка 

Филтри
«1 2 3 4 5»
Страница 1 от 5
«1 2 3 4 5»

Одеяло със снимка.  Oдеяла бг производство. 

Изработка на одеяла по дизайн на клиента.Пълноцветен печат. Снимка върху одеяло. Пълноцветен печат цени от 48лв. разнообразие от размери 100х150см, 150х200см. Страхотен подарък, коледен за рожден ден за бебе, дете или любим човек Он лайн магазин за Персонализирани Одеяла,тук можете да си поръчате всички одеяла с вашите снимки и дизайн, както и други персонализирани подаръци. Много е лесно. Първо изберете продукта: поларено одеало – качете снимка и завършете поръчката. Персонализирани бебешки одеяла. Също така разгледайте нашите персонализирани кърпи, възглавници, Възглавници сърца, Покривки, пъзели, чаши ... Можете да платите сугорно, използвайки PayPal или при получаване на вашия продукт. Вземете вашата поръчка в рамките до 5 дни у дома,на адреса или от нашия офис. Можете да използвате нашите одеала за бебета, възрастни, или като персонализирано одеяло за куче. Ние доставяме до всяка точка на България Създайте уникални Персонализирани подаръци: Коледни подаръци, подаръци за рожден ден, подаръци за Свети Валентин, подаръци за Деня на бащата, Ден на майката подаръци и по-специални поводи. Създайте Персонализирани подаръци за вашите приятели или семейство от нашите Персонализирани подаръци . Добави всякакви снимки и текстове, възглавница, възглавници, чаша, пъзел цалендар, покривка, престилка и направете вашия подарък уникален. Ние имаме някои страхотни идеи за трансформиране на любимите Ви снимки в големи Фото подаръци!

Он лайн магазин за Персонализирани Одеяла,тук можете да си поръчате всички одеяла с вашите снимки и дизайн, както и други персонализирани подаръци.
Много е лесно. Първо изберете продукта: поларено одеяло – качете снимка и завършете поръчката. Персонализирани бебешки одеяла. Също така разгледайте нашите персонализирани кърпи, възглавници, Възглавници сърца, покривки, пъзели, чаши ...
Можете да платите сигурно, използвайки PayPal или при получаване на вашия продукт. Вземете вашата поръчка в рамките до 5 дни у дома,на адреса или от нашия офис.
Можете да използвате нашите одеяла за бебета, възрастни, или като персонализирано одеяло за куче.
Ние доставяме до всяка точка на България
Създайте уникални Персонализирани подаръци: Коледни подаръци, подаръци за рожден ден, подаръци за Свети Валентин, подаръци за Деня на бащата, Ден на майката подаръци и по-специални поводи. Създайте Персонализирани подаръци за вашите приятели или семейство от нашите Персонализирани подаръци . Добави всякакви снимки и текстове, възглавница, възглавници, чаша, пъзел цалендар, покривка, престилка и направете вашия подарък уникален. Ние имаме някои страхотни идеи за трансформиране на любимите Ви снимки в големи Фото подаръци!

 

ОДЕЯЛО СЪС СНИМКА

Есента вече настъпи, а тепърва предстои зимата. С по-студените сезони пристигнаха и дъждовете и ветровете, което ни кара да прекарваме все повече време на топло, вкъщи, пред телевизора или домашното кино. За студените месеци ние сме се погрижили за наистина уникално предложение за персонализиран подарък по ваш дизайн.

Какво по-хубаво от това да подарите на вашето семейство или дори на вас самите топло и меко поларено одеяло с любима снимка – и всичко това по разработен от вас дизайн. Ние можем по поръчка да отпечатаме за вас всякакво изображение, снимка или картинка върху топло одеяло, така че да направим и миговете на почивка и отмора още по-незабравими. В студеното време одеялото е символ на уют, а още по-специално за вас и вашите би било, когато ние го персонализираме със снимка по ваш избор. Полареното одеяло със снимка се превръща в един наистина съкровен подарък за всякакви повод. Особено подходящо е за Коледа, а може да бъде и чудесен подарък за зимните именни дни – Никулден, Ивановден, Йордановден, Атанасовден, Стефановден и т.н. Ако вашият съпруг обича да отмаря в почивните дни до късно в леглото полареното одеяло с отпечатана снимка е чудесна идея за персонален подарък.

Отпечатаната снимка върху полареното одеяло наистина прави този наглед обикновен продукт наистина специален и уникален подарък, но не бива да се забравя и практическата полза от това наше предложение. Подарете одеяло със снимка за всеки повод и можете да сте сигурни, че този ваш подарък няма да потъне в прах, захвърлен в някой ъгъл. Вероятността одеялото с подбрано от вас изображение да се превърне в любим атрибут за получателя на този подарък е доста голяма.

Чудесна идея би било да отпечатаме изображение на любимия автомобил на вашия съпруг, а ако подаръкът е за вашата съпруга – то снимката от последната ваканция, отпечатана върху одеяло за зимата, гарантирано ще й хареса.

Ако подаръкът персонализирано одеяло със снимка е за жена, то бъдете сигурни, че тя задължително ще го оцени високо не само заради оригиналността на идеята, но и заради инвестираното време за приготовление на подаръка. Предлагаме ви да подарите именно нашето одеяло със снимка, за да зарадвате половинката си по един наистина нестандартен начин. Подберете внимателно изображението, така че да покажете, че наистина сте вложили мисъл и емоция при проектирането на подаръка. Вашата половинка едва ли очаква точно това. Персонализираното одеяло със снимка е чудесен начин да разнообразите иначе стандартните и тривиални подаръци. Просто се решете да избягате от шаблона, а ние ще отпечатаме каквото пожелаете върху нашите меки и топли поларени одеяла със снимка.

За по-голям избор на клиента предлагаме едностранно или двустранно отпечатване на изображението върху одеялото, както и различен мащаб на картинката според вашите предпочитания. Възможно е отпечатване на изображението върху цялата повърхност, като ако изберете тази опция, персонализираното одеяло наистина се превръща в един изключително красив и очарователен подарък. Ако пък се чудите коя точно снимка да сложите или се двоумите между два любими фотоса, ние ви предлагаме решение: отпечатайте няколко изображения, като тази допълнителна услуга няма да ви струва твърде скъпо. Като допълнителна опция ние можем да отпечатаме върху нашето одеяло и фотоколаж по желание на клиента. Разбира се, отпечатаната снимка върху одеялото може да бъде придружена и от надпис по ваше желание и дата. Просто измислете пожелание, съобразено с повода. Помислете добре и преценете как да персонализираме вашето одеяло, така че желаният ефект да бъде наистина максимален.

Персонализираното одеяло със снимка е един наистина чудесен подарък. Бъдете сигурни, че получателят няма да се разделя с него. То е подходящо както за домашни условия, така и за ползване в детската градина, сред природа, в колата или на друго място, където искате да почувствате комфорт.

 

Персонализираното одеяло със снимка за БЕБЕ

Одеялото е подходящо за всеки сезон. То създава уют, топлина и е важен артикул през студените месеци от годината. Всички имат нужда от одеяло- от най-малките представители на нашия дом до най-възрастните. Ние ще се спрем на първите. Ако искате да купите на вашето малко съкровище одеяло по случай наближаващ празник, ние ви предлагаме персонализирано одеяло със снимка за бебе. Вместо да купите някоя едноцветна завивка от магазина, вие можете да направите този подарък много личен за вашето дете, като изберете снимка, която ние ще отпечатим върху одеялото за вашето дете. Разбира се то няма да осъзнава вашия подарък, но един ден, когато поотрасне, персонализираното одеяло със снимка за бебе ще се превърне в един много мил спомен и скъп подарък. Вашето дете може дори да го предаде на своето или и то да направи такъв подарък на някой близък. Нашето поларено одеяло ще създаде уют и комфорт на вашето дете, докато то се наслаждава на спокоен сън. Персонализираното одеяло със снимка за бебе е подходящо за празници като Коледа, Великден, а защо не и да е подарък без повод.  Докато разхождате вашето детенце, завито в бебешката количка, със сигурност ще накарате другите майки да се загледат, а някои дори да ви спрат и поискат повече информация за това откъде сте се сдобили с това персонализирано одеяло. Не се колебайте да ни потърсите ако вече сте решили, че персонализирано одеяло със снимка за бебе ще е следващият (или пък първият) подарък за вашето съкровище.

 

Одеяло за пикник със снимка 100х150см

 

Ако обичате да прекарвате повече време сред природата или пък ходите често на пикник, ние ви предлагаме одеяло за пикник със снимка. Одеялото е изработено от полар от напечатана страна и непромукаема подложка от долната страна. Така ще чувствате комфорт докато се наслаждавате на гледката, храната и разговаряте с приятели и същевременно няма да ви се налага да се притеснявате за това дали одеялото няма да се измокри или изцапа. Ако пък искате да подарите нещо на ваш приятел, който обича да прекарва повече време навън, но все още нямате идеи, одеяло за пикник със снимка е една чудесна идея. Вие изберете снимката, която да отпечатаме върху одеялото за пикник, и така вашият приятел ще получи едновременно практичен и сантиментален подарък. Дали е за вас или за подарък, без съмнение вече няма да се чудите кое одеяло да вземете, когато ходите на пикник. Одеялото за пикник със снимка ще бъде вашия фаворит, точно защото снимката е по ваш вкус и с удоволствие ще бъде използвано по предназначение. Одеялото е с размер 100х150 см. За повече информация ни се обадете на тел. 02/951 57 56 или ни задайте въпрос на имейл info@giftbg.com. Единствено при нас можете да намерите този уникален продукт.

 

Одеяло за влюбени 100х150см

 

Имате желание за този Св. Валентин да подарите нещо нестандартно на вашата половинка? Ние ви предлагаме одеяло за влюбени. Ако сте скептични към тази идея, нека ви представим плюсовете на този уникален персонализиран подарък. Одеяло за влюбени е съставено от полар, който го прави изключително меко и със сигурност ще създава уют и топлина през студените месеци. Също така, одеялото ще стане много ценна вещ за нейния получател, тъй като върху него ( с ваша помощ разбира се) ние ще отпечатаме ваша обща снимка и в дъното на одеялото ще поставим желания от вас текст. Нашето предложение за текста, ако идеите бушуват в главата ви и не можете да се спрете на една, е той да е послание от рода на това колко държите на човека до вас, какво харесвате в него, или даден цитат от книга или песен, който и двамата обичате. Така, в съчетание с мекотата на одеялото, снимката и текстът ще превърнат одеялото за влюбени в един изключително ценен и скъп подарък, който ще накара вашата половинка само да ви обикне още повече и да иска да прекарвате време заедно, завити под одеялото за влюбени, докато гледате любимия ви филм или просто се наслаждавате един на друг. Оставяме на вас да изберете най-подходящата снимка и текст. Ако не можете да изберете просто една снимка, ние ще направим колаж от избраните от вас снимки, изобразяващи незабравими моменти, прекарани заедно. Колажът се заплаща допълнително. За повече информация ни изпратете имейл на info@giftbg.com или ни се обадете на 02/ 951 57 56

Виж още