Добре дошли в нашия магазин!
Начало Подаръци със снимка ОДЕЯЛА Одеяло 100х150см със снимка частичен печат
Нов продукт
Марка:

Одеяло 100х150см със снимка частичен печат

Цена: 48.00лв.

Изработено от мек полар с размер 100х150см.

Размер на отпечатаната снимката 60x90cm

Опция еко вълна :
Прикачете изображение за отпечатване :
*
Брой снимки за отпечатване:
Цвят на фона :
Добавете текст за отпечатване:
Коментар към продукта:

В цената е включено одеяло+отпечатване на едно изображение с размер 60х90см., за всяко следващо изображение 60х90см + 4,00лв. максимум 3 допълнителни

При опцията с еко вълна, одеалото се изработва от мек полар от напечатаната страна, и вълна от не напечатаната.

Поръчай одеяло с печат по цялата повърхност:

100х150см тук Цена 75лв.

150х200см тук Цена 99лв.

Поларено одеало със снимка 150х100см Персонализирано одеяло със снимка. Изработено от мек полар с размер 100х150см В цената е включено одеяло+отпечатване на едно изображение с размер 90х60см за всяко следващо изображение 90х60см + 11,00лв. максимум 3 допълнителни Едностранен печат по цялата повърхност + 27.00лв. Двустране печат по цялата повърхност + 51.00лв. Одеялото е идеално за използване от деца в коли, в бебешки креватчета, в самолети, или просто да се сгушите пред телевизора с персонализирано одеало . Подходяш подарък за кръщенета, рождени дни, именни дни и др. Перфектен персонализиран подарък за бебе. Ако искате колаж това е идеален начин да се покаже набор от снимки в монтаж върху едно одеяло. Колаж за одеяла се заплаща допълнително.

 

   Поръчай персонализирано одеяло със снимка само при нас за България. Есента вече настъпи, а тепърва предстои зимата. С по-студените сезони пристигнаха и дъждовете и ветровете, което ни кара да прекарваме все повече време на топло, вкъщи, пред телевизора или домашното кино. За студените месеци ние сме се погрижили за наистина уникално предложение за персонализиран подарък по ваш дизайн. Какво по-хубаво от това да подарите на вашето семейство или дори на вас самите топло и меко поларено одеяло с любима снимка – и всичко това по разработен от вас дизайн. Ние можем по поръчка да отпечатаме за вас всякакво изображение, снимка или картинка върху топло одеяло, така че да направим и миговете на почивка и отмора още по-незабравими. В студеното време одеялото е символ на уют, а още по-специално за вас и вашите би било, когато ние го персонализираме със снимка по ваш избор. Полареното одеяло със снимка се превръща в един наистина съкровен подарък за всякакви повод. Особено подходящо е за Коледа, а може да бъде и чудесен подарък за зимните именни дни – Никулден, Ивановден, Йордановден, Атанасовден, Стефановден и т.н. Ако вашият съпруг обича да отмаря в почивните дни до късно в леглото полареното одеяло с отпечатана снимка е чудесна идея за персонален подарък.

 

    Отпечатаната снимка върху полареното одеяло наистина прави този наглед обикновен продукт наистина специален и уникален подарък, но не бива да се забравя и практическата полза от това наше предложение. Подарете одеяло със снимка за всеки повод и можете да сте сигурни, че този ваш подарък няма да потъне в прах, захвърлен в някой ъгъл. Вероятността одеялото с подбрано от вас изображение да се превърне в любим атрибут за получателя на този подарък е доста голяма. Чудесна идея би било да отпечатаме изображение на любимия автомобил на вашия съпруг, а ако подаръкът е за вашата съпруга – то снимката от последната ваканция, отпечатана върху одеяло за зимата, гарантирано ще й хареса. Ако подаръкът персонализирано одеяло със снимка е за жена, то бъдете сигурни, че тя задължително ще го оцени високо не само заради оригиналността на идеята, но и заради инвестираното време за приготовление на подаръка. Предлагаме ви да подарите именно нашето одеяло със снимка, за да зарадвате половинката си по един наистина нестандартен начин. Подберете внимателно изображението, така че да покажете, че наистина сте вложили мисъл и емоция при проектирането на подаръка. Вашата половинка едва ли очаква точно това.

 

     Персонализираното одеяло със снимка е чудесен начин да разнообразите иначе стандартните и тривиални подаръци. Просто се решете да избягате от шаблона, а ние ще отпечатаме каквото пожелаете върху нашите меки и топли поларени одеяла със снимка. За по-голям избор на клиента предлагаме едностранно или двустранно отпечатване на изображението върху одеялото, както и различен мащаб на картинката според вашите предпочитания.

 

      Възможно е отпечатване на изображението върху цялата повърхност, като ако изберете тази опция, персонализираното одеяло наистина се превръща в един изключително красив и очарователен подарък. Ако пък се чудите коя точно снимка да сложите или се двоумите между два любими фотоса, ние ви предлагаме решение: отпечатайте няколко изображения, като тази допълнителна услуга няма да ви струва твърде скъпо. Като допълнителна опция ние можем да отпечатаме върху нашето одеяло и фотоколаж по желание на клиента. Разбира се, отпечатаната снимка върху одеялото може да бъде придружена и от надпис по ваше желание и дата. Просто измислете пожелание, съобразено с повода. Помислете добре и преценете как да персонализираме вашето одеяло, така че желаният ефект да бъде наистина максимален. Персонализираното одеяло със снимка е един наистина чудесен подарък. Бъдете сигурни, че получателят няма да се разделя с него. То е подходящо както за домашни условия, така и за ползване в детската градина, сред природа, в колата или на друго място, където искате да почувствате комфорт.

Често задавани въпроси

Тук може да прочетете отговорите на често задавани въпроси.


Преди да поръчате, моля Ви прочетете отговорите на често задаваните въпроси, които може да намерите по-надолу. Така ще бъде по-лесно и за двете страни. Благодарим Ви!

 1. Каква снимка може да се използва?
 2. Как да изпратя снимката?
 3. Какъв е срокът за изработка?
 4. Има ли по-кратки срокове?
 5. Как да платя?
 6. Как да поръчам и как ще си получа поръчката?
 7. Може ли да се поставят надписи и пожелания върху пъзела?
 8. Необходим ли Ви е телефон още при първия ми контакт с фирмата Ви?
 9. Каква друга информация трябва да Ви дам във връзка с поръчката?
 10. Колко ще ми струва транспортът?
 11. В случай, че получа повреден продукт каква е процедурата?

 

1. Каква снимка може да се използва?

Снимката трябва да е от цифров фотоапарат, препоръчително е да не е обработвана по никакъв начин. Моля, не изпращайте снимки от Facebook!

 

2. Как да изпратя снимката?

За повечето от продуктите които предлагаме има бутон за прикачане на изображение. За продукти без подобен бутон снимката може да изпращате на мейл - info@giftbg.com

 

3. Какъв е срокът за изработка?

Стандартен срок за изработка и доставка 6-7 работни дни до всяка точка на България.


Стандартен срок за изработка 5 работни дни + време за доставка според графика на куриера.  Очаквайте потвърждение по телефона от наш оператор.

Срокът за изработка е до 5* работни дни, след получаване на снимката и уточняване на всички подробности по изработката. За поръчки изпратени по мейла в събота, неделя или празнични дни, срокът започва да тече от първия работен ден след тях - 5 дни х 24 часа. За начало на поръчката се смята денят, в който поръчката е изпратена до 16:00 ч. След този час, начален ден на поръчката се смята следващия ден. !!! *Срокът за доставка е 24 ч. и НЕ е включен в срока за изработка на продуктите !!!

Пример. Поръчката е направена в Понеделник до 16.00ч. След потвърждение ние я изработваме и изпращаме до следващия Понеделник. Вие получавате вашата поръчка във вторник или сряда според графика на куриера за вашето населено място.

 

4. Има ли по-кратки срокове? 

Да! Бързи и експресни поръчки се приемат с 10% до 100% надценка от посочените по-горе съответни цени.

!!! Срокът за доставка е 24 до 48 ч. и НЕ Е включен в срока за изработка на продуктите !!!


Условия за бързи и експресни поръчки*:


При завършване на поръчка имате опция да изберете по-кратки срокове с доставка от Еконт (За предпочитане до офис на Еконт) със съответните оскъпявания.

За 6 часови поръчки (опция взимане от наш магазин). Потърсете ни на 0884 22 38 56 за да уточним детайлите преди да направите поръчка.


Време за изработкаОскъпяванеИзработка +доставка
4 работни дни10%5 работни дни
3 работни дни20%4 работни дни
2 работни дни30%3 работни дни
24 часа50%2 работни дни
6 часа100%24-36часа

* www.giftbg.com си запазва правотo да откаже експресна поръчка


Начин на доставкаЦена
До офис на Еконт5.99 лв. + 2.4% такса наложен платеж
До адрес на клиента
8.99 лв. + 2,4% такса наложен платеж


В цената  на доставката е включена транспортна опаковка, SMS и административна такса за подготовка на пратката.

Куриерите начисляват такса наложен платеж в процент от стойността на поръчката.


5. Как да платя?

Плащане с наложен платеж/паричен превод на куриера.

"GiftBG.com" си запазва правото да изисква авансово плащане  от 50%, когато стойността на поръчаните продукта/ите е над 80 лв.

 

6. Как да поръчам и как ще си получа поръчката?

Може да поръчате през www.giftbg.com и да получите поръчката по куриер.

За поръчки направени на място в офиса на GiftBg.com  се начисляват + 4лв./продукт 

 

7. Може ли да се поставят надписи и пожелания върху продукта?

Да, върху нашите продукти може да се поставят надписи и пожелания. Там където това е възможно има поле за отпечатване на текст. Въведете текста който искате да се отпечата там.

 

8. Необходим ли Ви е телефон още при първия ми контакт с фирмата Ви?

Моля Ви, ако правите поръчка/запитване по мейл да изпратите телефон за връзка, за да може по-бързо и лесно да изясним подробностите.

 

9. Каква друга информация трябва да Ви дам във връзка с поръчката?

Необходимата информация която трябва да дадете при окончателната поръчка е следната:

 • Вашите имена или името на фирмата, която прави поръчката.
 • Дата на която желаете да бъде извършена доставката.
 • Телефон и e-mail за връзка.
 • Точен адрес или офис на Еконт/Спиди на който да бъде изпратена поръчката.

 

10. Колко ще ми струва транспортът?

Цената за транспорт зависи, както от начина на доставка, така и от вида на артикула.

В цената  на доставката е включена транспортна опаковка, SMS и административна такса за подготовка на пратката.

Куриерите начисляват такса наложен платеж в процент от стойността на поръчката.

Начин на доставкаЦена
До офис на Еконт5.99 лв. + 2.4% такса наложен платеж
До адрес на клиента
8.99 лв. + 2.4% такса наложен платеж

11. В случай, че получа повреден продукт каква е процедурата?

Ако получавате поръчката от куриер, проверявайте пратката за повреди в следствие на транспорта, след като подпишете товарителницата в присъствие на куриера. Той трябва да ви изчака да направите това.!. Пратка с установени по-късно повреди, в следствие на транспорта, не се възстановява от wwwgiftbg.com.

Срок за Доставка


Стандартен срок за изработка и доставка 6-7 работни дни до всяка точка на България.

Стандартен срок за изработка 5 работни дни + време за доставка според графика на куриера.  Очаквайте потвърждение по телефона от наш оператор. 


!!! Срокът за доставка е 24 до 48 ч. и НЕ Е включен в срока за изработка на продуктите !!!


Условия за бързи и експресни поръчки*:


При завършване на поръчка имате опция да изберете по-кратки срокове с доставка от Еконт (За предпочитане до офис на Еконт) със съответните оскъпявания.

За 6 часови поръчки (опция взимане от наш магазин). Потърсете ни на 0884 22 38 56 за да уточним детайлите преди да направите поръчка.


Време за изработкаОскъпяванеИзработка +доставка
4 работни дни10%5 работни дни  
3 работни дни20%4 работни дни  
2 работни дни30%3 работни дни  
24 часа50%2 работни дни  
6 часа100%24-36часа

* www.giftbg.com си запазва правотo да откаже експресна поръчка


Начин на доставкаЦена
До офис на Еконт5.99 лв. + 2.4% такса наложен платеж
До адрес на клиента
8.99 лв. + 2,4% такса наложен платеж

В цената  на доставката е включена транспортна опаковка, SMS и административна такса за подготовка на пратката.

Куриерите начисляват такса наложен платеж в процент от стойността на поръчката.